Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismami itt akinek...

Van olyan kismami itt akinek a hője nem mutatta hogy babás?

Figyelt kérdés

Elkezdtem méri a hőmet,de elég érdekese alakult!Viszont mindjárt itt a nem várt és már majdnem másfél hete hasszurkám van ami nem szokott lenni!

Étvágytalan vagyok,kedvetlen,és álmos!

Lehet hogy lesz baba csak a hőmérőzés nekem nem vált be?

2012. márc. 21. 07:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer sem mutatkozott eltérés a hőmérsékletemben :)

18 hkm

2012. márc. 21. 07:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Az mit jelent?Mennyi volt a legmagasabb hőd?

Az enyém az a baj hogy nagyon stagnálni sem akar!

Pár napig fentebb majd pár napig lentebb van!

Totál elkeserít,pedig olvastam hogy nem mindenkinek válik be!

Köszönöm hogy írtál!

2012. márc. 21. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem most kezd el lentebb menni. Eddig felment 37,4 re is. most már csak 36,8. De unokatesóm is most terhes és neki sincs hője. Anyumnak sem volt egyikőnkkel sem. Szerintem ez csak egy jel, de nem mindenkinél! 9-10 hetes várandós.
2012. márc. 23. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is elkezdtem méricsgélni, nem tudom minek, nekem nem volt gondom előtte sem a teherbeeséssel. Aztán össze vissza ugrált a görbém, tök ideges lettem tőle, hogy nem vagyok terhes. Feltettem ide, hogy miért ilyen ugrálós a hőm, és akkor okositottak fel, hogy szájban mérjem ne hónaljban, mert akkor ugrálhat igy. Akkor már 1 hete késett a mensim, de nem teszteltem, mert a hőm lent volt. Na, ezután még este megmértem a számban és 36,9 volt, reggel újra és ismét, teszt és bizony már erős pozitiv volt.

:)

Te hol méred? 1. baba? Nehezen jön össze vagy miért méred? Mert ha nem akkor hagyd a fenébe, csak idegeskedni fogsz, hogy most miért ennyi meg ennyi, és annál rosszabb.

2012. márc. 24. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt tudod,hogy minden nap ugyanabban az időben kell mérni! Nem szimplán ébredés után,hanem még ugyanabban az időben is! Szájban nyelv alatt a leg kényelmesebb,és nem szabad mozogni sem,legyen a párna alatt tokban a lázmérő,vagy közvetlen az ágy mellett! Este későn nem igazán szabad nagyokat enni,alkoholt inni,és legalább 6 óra alvás kell,és sima,és digi hőmérővel is 5 percig kell mérni! Ja,és van akinek egy esti szex is befolyásolja a reggeli hőjét,tehát érdemes 3 cikluson keresztül mérni,hogy meglásd mikor mitől megy ici-picit feljebb,illetve lejjebb! Az első görbém olyan volt,mint a haragos balaton! Akkora hullámok voltak benne,hogy csak na! :D:D Katasztrófa volt,semmit nem értettem belőle! :D Most van a 2. ciklusom,amiben hőmérőzök,és ez már sokkal jobb! Rájöttem,hogy nyújtózkodni sem lehet mérés előtt,és most már látom a peteérést a görbén! 18-a óta megy fel a hőm! Bár ez még nem jelent semmit,de kitartok! Ezt javaslom neked is! Kitartás! Ja,és nem mindenkinek megy 37 fölé a hőja,ha babát vár! Van akinek olyankor 36,8 a max.!
2012. márc. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!