Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti ultrahang nem mutatta...

12. heti ultrahang nem mutatta meg magát mert aludt. Hogyan lehet megoldani hogy felébresszem?

Figyelt kérdés
Nem tudta megnézni a orvos a nyaki redőt, mert a baba nem fordult úgy hogy profilból is lássa. Azt mondta azért mert aludt, pedig csinált hasit is meg hüvelyit is és meg is nyomkodta a hasam köhögtem is de nem ébredt fel. Szerdán megyek vissza, de akkor már 12+6 leszek. Remélem akkor ébren lesz, de ha nem akkor mit tudok csinálni hogy felébresszem a picit hogy meg tudja nézni?
2012. jan. 23. 17:45
 1/3 agleh ***** válasza:

Én úgy hallottam segít a kávé és az édesség.Nem tudom, hogy igaz- e, de érdemes kipróbálni.

A mi pockosunk mindig ébren van az uh vizsgálatokon, de úgy fekszik, hogy nem mutatja meg azt a bizonyos részt, még 22 hetesen sem.

25 hkm

2012. jan. 23. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én előtte fél órával lassan csokit ettem, abban a kis időben! Ficánkolt nagyon!
2012. jan. 23. 18:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, szerintem ez menni fog :-)

Muszály lesz neki ébren lenni hogy meg tudja nézni a nyaki redőt.

2012. jan. 24. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!