Nincs többé hüvelyi ultrahang?
bocs a kérdésért, de tegnap voltam nt szűrésen, és nem hüvelyi hanem hasi uh-ot csináltak, azt mondta a doki hogy most már nem lesz hüvelyi hanem csak hasi...
más részt viszont a 5.9 cm-s bébi 12 hetesen kicsi vagy nagy vagy az a jó méret?
ez a doki örült hogy megszabadulhat az aznapi "betegeitől" nem hogy elmondott volna valamit ami engem érdekel.
köszi a válaszokat
Csak neked nem lesz több hüvelyi UH.
Nem szűnik meg semmi, de neked már csak hasi UH-ok lesznek.
akkor ezentul is lesz ilyen csak nekem már nem fog kelleni mert nagy a bébim?
köszi a válaszokat :)
A mérete szerintem jó, a mi Babánk 49 mm volt azon az UH-n (11+5-öt írtak a papírra), és minden rendben azóta is.
A fő kérdésre válaszolva: szerintem is úgy értette, hogy neked nem lesz már több hüvelyi UH, mert felesleges. Nekem is az első volt az, mikor megállapították a terhességet, akkor volt 6+4, a kicsi "még csak" 5 mm-es volt és volt szívhangja is. A 12. heti nálunk is már hasi, annyi hogy teli pisihólyaggal célszerű menni, mert jobban látják. A többi UH meg már ugye egyértelműen hasi lesz.
Boldog Babavárást!
31h kismama
Persze, a doki úgy értette, hogy mostmár Nálad mindig hasi uh lesz, mert hüvelyit csak a terhesség elején szoktak csinálni, mert akkor még pici, és azzal jobban látni.
A babád mérete pedig tökéletes! Gratulálok! További boldog babavárást!
értem:)
nagyon szépen köszönöm a megnyugtato szavakat :)
akkor minden okés.
köszi még1x
minden kedves kismamának ugyanilyen boldog bébivárást kivánok
lassan 13h km. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!