Jovo het penteken lejar a Tb-m. Most megyek a hivatalba intezni h ne kelljen fizetnem. De amig elbiraljak az legalabb ket het, es addig ha vizsgalatom van, ultrahang, vervetel, azt kifizettetik velem?
Nem számlázzák ki meg semmi.
Mert ha a határozatod úgy szól pl. hogy 2011. jan. 10-2012. jan.10.-ig vagy jogosult tb-re, azt tudnod kell hogy még az azt követő 45 napig is biztosított vagy!!!!
Ez az egyik, a másik meg az hogy ha ma beadod akkor amikor megkapod a határozatot a mai naptól lesz érvényes! Vagyis visszamenőleg is!
Menj nyugodtan orvoshoz nem lesz semmi.
Nekem 5 nap alatt a kezembe adták a határozatot mivel én szóltam nekik hogy bemennék érte ha kész, mert sürgős!
Első válaszoló
Nekem 45 nap is lejart most januar elejen es a NAV-ot nem erdekelte nagyon. Azt mondtak hogy ami 2012-ben jar le nem fogjak elkezdeni feldolgozni 2011-ben.
Nekem azt tanacsoltak,hogy vigyem magammal azt a papiromat amin hozzajuk bejelentettem hogy tb fizetesi kotelezettsegem lesz vagy menjek be a nav ugyfelszolgalatra,ott kerjek csekket es fizessek be elore 1 havi csekket.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!