Genetikai UH a Magzati Diagnosztikai Központban, vélemények?
Holnap megyek oda. Istenhegyire sajnos nem adtak már időpontot. Későn telefonáltam, nem gondoltam hogy bármit találnak de találtak, emiatt megnézetem Pesten is a babát.
Örs vezér tértől úgy tudom csak pár száz méter gyalog, merre induljunk? Ugye alaposak itt is?
Azt hallottam hogy az Istenhegyi és ez a Magzati Diagnosztikai a két legjobb.
Én még csak a 12. hetin voltam, de nagyon alaposan megnéznek mindent-bár orvos függő, hogy mennyire közlékenyek közben. De ha kérdésed van válaszolnak.
Nem tudom autóval vagy bkv-val, de nem nehéz megtalálni, mert az első utca párhuzamosan a Nagy Lajos király útjával az Ikeával ellentétes oldalon, az utcán belül pedig egy kicsit beugró részen van a kapu, de ki van táblázva.
16 hkm
Ja, amúgy én is holnap megyek, csak nekem még az AFP második vérvétele lesz.
előző :)
Én 19.40-re megyek, ezt is nehezen kaptam, mert ma telefonáltam. De sajnos sürgős, mert a SOTE genetikán amniora akarnak küldeni.
Köszönöm az útbaigazítást, bkv-val megyünk, Stadionoktól metró az Örs vezér térig. Tudom hogy az IKEA hol van, akkor biztosan megtaláljuk.
Az orvost nem tudom, ahogyan néztem a honlapjukat, kedd esténként a Zorán nevű orvos lesz.
Sok sikert Neked is! :)
Én 18 hetes vagyok amúgy, második babával.
Ha leszállsz a metróról az aluljáróban balra rögtön az első feljáró, ahogy felérsz van egy kis út, azon átmész, utána egyenesen, párhuzamosan a metróval és onnan az első utca jobbra, majdnem az utca végén van.
Remélem nem kell amnio és minden rendben lesz!
előző :)
Jó kezekben leszel. csak pozitív dolgokat tudok neked mondani! Én a 12. hetin voltam ott. Ne izgulj, minden rendben lesz!
29hkm
Köszönöm Neked is.
Abban bízom, hogy megerősítik a megérzésemet, mármint hogy nincs semmi baj a babával. S akkor nem kell az amnio. Eleve már annak nagyon örülök, hogy máról holnapra kaptam időpontot, ez már eleve pozitív :)
Megírom majd hogy mi volt.
Igen,voltam délelőtt. Mi az integrált tesztet csináltattuk, ennek volt a része. Elvileg csütörtökre talán meg is lesz, akkor megyek a dokimhoz Uh-ra.
Majd írdd meg mit mondanak neked!
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!