Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár napja szúrkálás lenn, de...

Pár napja szúrkálás lenn, de van hogy mozdulni sem tudok, jóslók, és egész nap csak aludnék. "Fáj" a sétálás is. Ha valaki volt így, mikor szült? 36 h kismami

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
35-38-ig így töltöttem a napokat, sőt...
2012. jan. 19. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

34 hetes vagyok, pont ugyanebben a cipoben

Te is ugy mesz mint egy pingvin? :)

befekudt a baba a medencenkbe szepen valszeg azert

es jaras kozben feszul a medencecsont

2012. jan. 19. 14:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Bizony, mint a pingvin:))

Néha úgy érzem, hogy az utcán mindenki engem néz, ráadásul mivel nincs nagy hasam, téli kabátban nem is nagyon látszik, hogy terhes vagyok:))

2012. jan. 19. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 35 hetes vagyok és ha nem alszom napi 12 órát olyan vagyok, mint egy hulla :) Meg úgy érzem néha hogy semmi energiám sincs, meg kedvem felkelni a kanapéról, mert egyből fáj a hasam alja ahogy a súly ránehezedik. Na meg ha felállok akkor az összes súly a hugyhólyagomra nehezedik és rohanni kell wc-re, ami meg persze nem megy olyan gyorsan mint ahogy szeretném. Főleg éjjel nem...ilyenkor mindig nekimegyek valaminek :)

Nekem jóslók csak néha vannak, de egész tűrhetőek. Mondjuk nekem elég fájdalmas menstruációim voltak, talán azért.

Én remélem hogy hamarabb jön a babám, mert már most nagyon nagynak mérték és szeretném természetes úton megszülni.

2012. jan. 19. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de nem akarom még egyszer feltenni ugyan ezt a kérdést. Az mennyire baj, ha nekem ugyan ez van de 27 hetesen? rendesen fáj ha sétálok, a hasam alja, meg két oldalt a medencém körül:(
2012. ápr. 13. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Beleeshet a normális kategóriába, de mindenképpen konzultálj az orvosoddal.

Valószínűleg azt fogja mondani, hogy szedj több magnéziumot és pihenj sokat, esetleg megnézi, hogy zárt vagy-e.

MInden jót!

2012. ápr. 13. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!