Tegnap elestem, hanyatt. A pocakomat nem ütöttem meg egy picit sem! Lehet baja a babának? 15 hetes kismami!
Jézus Máriám, szegény, a csúszós uton elcsúsztál ? :O Jesszusom.
Hát reméljük, hogy nem lesz baj.
Nem ütötted meg nagyon magad? Hogy vagy?
hát remélhetőleg nem lesz semmi baj!
nálunk 20 hetes kortól a védőnő is hallgatja a szívhangját a babának.próbáld meg esetleg hátha kivételt tesz és meghallgatja neked.
csak a megnyugtatásod miatt leírom hogy én 6 hónaposan estem el .rendesen seggre estem.és nem lett semmi baja a lányomnak (már 3 éves).csupán annyi hogy a fenekén születése óta ott van egy kis kék foltocska.gondolom akkor nekem bekékülhetett és ez látszik rajta.
Ha érzed mozogni ,akkor semmi,de ha nem vagy biztos magadba menj el és nézettesd meg,elmondod mi történt.
Csúnyán megjártam én is,de hála a Jóistennek semmi baja nem lett.Kb 15 hetes lehettem én is és már éreztem a picit mozogni,amikor éjjel apa fordult egyet és lendületből a lábát át akarta rakni rajtam,telibe elkepta a picit,megütötte a hasamat :( aztán már 34-36 hetes lehettem mikor megcsúsztam és térdre estem,csúnya foltos lett a térdem,neki ugyanott a térdénél halvány folt van.
Nekem még nem mozog!Már nagyon várom hogy érezzem!:)
Remélem hamarosan megmozdul és tudni fogom nincs semmi baj!
A párom anyukája mindenórás volt, mikor hasra esett. Semmi baja nem lett (bár az alsó állkapcsa előrébb áltt, mint a felső, ezt már gyerekként korrigálták neki, és senki nem tudja, hogy az eséstől lett-e vagy sima fejlődési rendellenesség). A babádat védi a magzatvíz, sőt még a te pocakod is. Ha nem is a hasad ütötted meg, szerintem semmi gond nem lesz. Ha nagyon bizonytalan vagy, és az megnyugtatna, menj el a dokidhoz/védőnőhöz. De biztos nem lesz semmi baj :)
Boldog babavárást, és vigyázz magatokra:)
Én az elsővel leestem a lépcsőn. Megcsúszott a lábam és fenékkel lecsúsztam.
Nem lett baja szerencsére, de nagyon megijedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!