Hogy vegyem rá magam a szexre és ami ezzel jár?
7 hetes kismama vagyok, és egyszerűen nincs kedvem a szexhez.nem akarom hogy a férjem elhidegüljön tőlem, de a hátam közepére se kívánom.
az is bennem van hogy nehogy baja legyen a babának.
estére hulla vagyok rámjön egyik pillanatról a másikra az álmosság nem bírok fent lenni már 7 után , a férjem persze vergődik hogy már mióta nincs szex.
hogy vegyem rá magam?
szeretem a férjemet nem erről van szó,
egyszerűen nem kívánom a szexet. Nem élvezem..
A megoldás mindenképp a kommunikáció. Mond el a párodnak, hogy hogyan érzel, és hogy ez a nők felénél így van, a másik fele meg pont ez ellenkezője és persze van egy csomó akinél el van tiltva minden sex.
Volt kb. 2 hónapja a Czeizel Endrének a műsorában a 9 hónapban is erről szó.(TV2 szombat 11 óra) letölthető a neten, szerintem érdemes lenne megkeresni és esetleg közösen megnézni.
Én is el vagyok tiltva, de mi azért próbáljuk áthidalni, kézi segítséggel. Nálunk ez bevált, bár nem csináljuk sűrűn, mert a férjem sokat dolgozik, s én is eléggé fáradékony vagyok. Én nem is tudnék egyébként sexelni, mert olyan száraz vagyok lent, és ki sem tudok normálisan tágulni, már próbáltuk. 13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!