Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vegyem rá magam a szexre...

Hogy vegyem rá magam a szexre és ami ezzel jár?

Figyelt kérdés

7 hetes kismama vagyok, és egyszerűen nincs kedvem a szexhez.nem akarom hogy a férjem elhidegüljön tőlem, de a hátam közepére se kívánom.

az is bennem van hogy nehogy baja legyen a babának.

estére hulla vagyok rámjön egyik pillanatról a másikra az álmosság nem bírok fent lenni már 7 után , a férjem persze vergődik hogy már mióta nincs szex.

hogy vegyem rá magam?

szeretem a férjemet nem erről van szó,

egyszerűen nem kívánom a szexet. Nem élvezem..

2012. márc. 20. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A megoldás mindenképp a kommunikáció. Mond el a párodnak, hogy hogyan érzel, és hogy ez a nők felénél így van, a másik fele meg pont ez ellenkezője és persze van egy csomó akinél el van tiltva minden sex.

Volt kb. 2 hónapja a Czeizel Endrének a műsorában a 9 hónapban is erről szó.(TV2 szombat 11 óra) letölthető a neten, szerintem érdemes lenne megkeresni és esetleg közösen megnézni.

Én is el vagyok tiltva, de mi azért próbáljuk áthidalni, kézi segítséggel. Nálunk ez bevált, bár nem csináljuk sűrűn, mert a férjem sokat dolgozik, s én is eléggé fáradékony vagyok. Én nem is tudnék egyébként sexelni, mert olyan száraz vagyok lent, és ki sem tudok normálisan tágulni, már próbáltuk. 13hkm

2012. márc. 21. 09:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom akkor mit szólna hozzám 2011 nov 1. voltam együtt a párommal, majd 22 héten halva született a kislányunk, így még utána is semmi szex augusztusig. Majd szeptember 19 -től újra próbálkoztunk, oktober 17-től 7 napon át. Szerncsére összejött a pici angyalkánk, de most is veszélyeztetett vagyok, így semmi szex. Most vagyunk 25 hetesek. Nekem se hiányzik, bár páromnak igen. Ő azt mondja ne foglalkozzak vele megoldja, úgy hogy nem csal meg.Lehet, hogy durván hangzik, de feltalálták a szexfilmet, vagy segítesz neki kiverni. Meg ha ennyire szexelni akar, bíztos nem fárasztja ki a munkája, az én páromnak kéthetente jut csak eszébe annyire fáradt szokott lenni.
2012. márc. 21. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!