Hogy vegyem rá magam a szexre és ami ezzel jár?
7 hetes kismama vagyok, és egyszerűen nincs kedvem a szexhez.nem akarom hogy a férjem elhidegüljön tőlem, de a hátam közepére se kívánom.
az is bennem van hogy nehogy baja legyen a babának.
estére hulla vagyok rámjön egyik pillanatról a másikra az álmosság nem bírok fent lenni már 7 után , a férjem persze vergődik hogy már mióta nincs szex.
hogy vegyem rá magam?
szeretem a férjemet nem erről van szó,
egyszerűen nem kívánom a szexet. Nem élvezem..
Nem tudom, én sem igazán kívántam, simán megértette, persze attól más módon lehet egymásra odafigyelni, és szoktam is. ;)
32 hetes km
akkor velem van a baj,
nekem semmihez nincs kedvem, napközben jól vagyok de este 6 után kezdődik az álmosság, nem bírok és nincs is kedvem semmihez..
megiszok lehet egy adag kávét és akkor jó lesz..
A terhesség első harmada a legmegterhelőbb időszak, főleg első babánál a női szervezet számára. A testedben hihetetlen folyamatok zajlanak napról napra, ha tudsz keress oldalt, ahol hétről hétre leírják, hogy éppen mi fejlődik a magzatnál. Őrület! Nem csoda, ha fáradtnak érzed magad, én a terhesség első három hónapját majdnem végig aludtam. Alig bírtam ébren lenni. A második harmadtól már könnyebb lesz a dolgod, mert onnantól kezdve növekedni fog a magzat, és sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben.
Reméljük, hogy addigra rendeződnek benned a szexhez kapcsolódó érzések is. Beszélj a pároddal, hogy legyen még türelmes. Próbáljatok meg olyan alkalmakat találni, amikor te sem vagy hulla fáradt, és csak úgy spontán lehettek együtt.
Kitartás!
köszi szépen a válaszokat
megpróbálok erőt venni magamon, most is émelygek
hát ki kivánja ilyenkor a szexet? :)
igen még babát várok :)
kávét csak úgy írtam !
sajnos erőt kell vennem magamon akkor is ha nincs kedvem , mert szeretem a férjemet akkor majd megoldjuk máshogy :)
persze nem akarom kínozni 9 hónapig, csak míg elmúlik ez a nyomorult hányingeres émelygős álmos időszak, remélem hamar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!