Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vegyem rá magam a szexre...

Hogy vegyem rá magam a szexre és ami ezzel jár?

Figyelt kérdés

7 hetes kismama vagyok, és egyszerűen nincs kedvem a szexhez.nem akarom hogy a férjem elhidegüljön tőlem, de a hátam közepére se kívánom.

az is bennem van hogy nehogy baja legyen a babának.

estére hulla vagyok rámjön egyik pillanatról a másikra az álmosság nem bírok fent lenni már 7 után , a férjem persze vergődik hogy már mióta nincs szex.

hogy vegyem rá magam?

szeretem a férjemet nem erről van szó,

egyszerűen nem kívánom a szexet. Nem élvezem..

2012. márc. 20. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, én sem igazán kívántam, simán megértette, persze attól más módon lehet egymásra odafigyelni, és szoktam is. ;)

32 hetes km

2012. márc. 20. 17:04
 2/12 A kérdező kommentje:

akkor velem van a baj,

nekem semmihez nincs kedvem, napközben jól vagyok de este 6 után kezdődik az álmosság, nem bírok és nincs is kedvem semmihez..

megiszok lehet egy adag kávét és akkor jó lesz..

2012. márc. 20. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

A terhesség első harmada a legmegterhelőbb időszak, főleg első babánál a női szervezet számára. A testedben hihetetlen folyamatok zajlanak napról napra, ha tudsz keress oldalt, ahol hétről hétre leírják, hogy éppen mi fejlődik a magzatnál. Őrület! Nem csoda, ha fáradtnak érzed magad, én a terhesség első három hónapját majdnem végig aludtam. Alig bírtam ébren lenni. A második harmadtól már könnyebb lesz a dolgod, mert onnantól kezdve növekedni fog a magzat, és sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Reméljük, hogy addigra rendeződnek benned a szexhez kapcsolódó érzések is. Beszélj a pároddal, hogy legyen még türelmes. Próbáljatok meg olyan alkalmakat találni, amikor te sem vagy hulla fáradt, és csak úgy spontán lehettek együtt.

Kitartás!

2012. márc. 20. 17:06
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem tudom, hogy tudna ártani a babának. A helyzeted most még talán normális, mint ahogy a férjed "vergődése" is. Ha többet tudsz majd pihenni, remélhetőleg minden visszatér a régi kerékvágásba.
2012. márc. 20. 17:07
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat

megpróbálok erőt venni magamon, most is émelygek

hát ki kivánja ilyenkor a szexet? :)

2012. márc. 20. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Ja, azt hittem, már megvan a baba. De ártani így sem árt neki. Azt nem várhatod el, hogy férjed csaknem egy évig szerzetesi életmódot folytasson. A kávét inkább mellőzd.
2012. márc. 20. 17:10
 7/12 A kérdező kommentje:

igen még babát várok :)

kávét csak úgy írtam !

sajnos erőt kell vennem magamon akkor is ha nincs kedvem , mert szeretem a férjemet akkor majd megoldjuk máshogy :)

persze nem akarom kínozni 9 hónapig, csak míg elmúlik ez a nyomorult hányingeres émelygős álmos időszak, remélem hamar..

2012. márc. 20. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Akkor legyetek együtt reggel, délben, hétvégén, akármikor.
2012. márc. 20. 18:07
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Az első 3hónapban én sem kivántam a szexet egyáltalán.Mint te,én is féltettem a babát.Szerencsére a férjem nagyon megértő volt.Próbálj beszélni vele,és megértetni vele,hogy fáradt vagy.A 12hét után már jobb a helyzet-tele leszel energiával!Én még most sem kivánom a szexet,de segitek a férjemen másképp!:) 23hkm
2012. márc. 20. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Első babával nem volt bajom a szexeléssel, de a második és a harmadik terhességnél a hátam közepére kívántam. A férjem megértett, magán könnyített, ebben segítettem neki. De egyébre abszolút nem volt kedvem.
2012. márc. 20. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!