Bp-en a Szt. Margit kórházban melyik orvost ajánlanátok inkább Dr. Magyar Attilát, vagy Dr. Burik Zoltánt?
En is Ruzsvanszkynal szultem, nem volt vele gond, de annyira nem is fogott meg, hogy meg egy babaval visszamenjek hozza. Van egy stilusa, azzal nincs gond, nekem csak annyi bajom volt, hogy nagyon siettete a szulesemet. Inditotta es villamgyorsan lezavarta, kb semmi sem ment a maga termeszetes utjan, pedig semmi gond nem volt alapban.
A masik ket dokit, akiket irtal annyira ismerem, hogy Burik vizsgalt engem egyszer szules elott, mert a fogadott dokim nem volt bent epp. Nagyon kozvetlen volt, vicces es abszolut megbizhatonak tunt. Magyar Attilaval pedig szules utani napokban talalkoztam tobbszor a vizitek alatt, O is szimpatikus volt, de nem vizsgalt, hosszabban nem beszeltunk, igy orvosilag nem tudok nyilatkozni rola.
Ruzsvanszkyrol egyebkent nem lebeszelni akarlak, tenyleg jo orvos, csak szemelyes velemenyem, hogy nem adott nekem annyi pluszt, amennyiert meg egy terhesseg alatt erdemesnek talalnek vizsgalatonkent es szulesert is kiadni ilyen osszegeket.
Masfel evvel ezelott Buriknak meg nem volt maganrendelese. Egy masik frissen szult anyukaval beszelgettem a korhazban, O azt mondta, hogy a Vorosvari uti rendelobe hozza kezdett jarni terhesgondozasra, mar az elejen megkerdezte, hogy vallalja-e, azutan mindig akkor ment, amikor Burik rendelt. A korhazban is van terhesgondozasa, de ott tobbet kell varni, ez az anyuka ezt mondta. Es azt is mondta, hogy rendelesekert nem fogadott el tole penzt, nem is kert, szules utan adott neki halapenzt, elore nem megbeszelt osszegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!