Megégettem magam! Ugye csak babona, hogy meg fog látszódni a babán?
Minden családtagom ezzel rémiszget:(:(
A forró olaj ráfröccsent a kezemre, lett két is sebem
Köszönöm.
Utolsó válaszoló, ne butázz le senkit ismeretlenül!!
Nem gondoltam én sem,hogy meglátszódik a babám,de amikor két nap alatt már 20szor hallod, akkor már felmerül benned a kétely
Babona. Kb 25 hetes terhes lehettem, amikor egyszer mosogatás közben egy pohár szétvágta a hüvelykujjam. Úgy rendesen... A vérzés nem állt el, nem is csillapodott, irány a baleseti. 3-4 öltéssel varrták össze, egész ínig ment, még szerencse, hogy azt nem vágta el.
Azóta megszületett a kislányunk, 9 hónapos már elmúlt. Lehet butaság, de az első nap megnéztem a kis ujjait :D:D. A világon semmi nem látszik, annak ellenére, hogy nekem örökké ott fog maradni a heg.
Szerintem is csak babona. Annó mi 2 "sérülésecskémet" is megjegyeztünk és direkt, hogy lássuk, bejön-e a gyereknél.
Most 5 hósak vagyunk, de sehol semmi jel. :)
A volt barátom anyukáját egyszer megharapta a férje a hátán amikor terhes volt a párommal, csak játékból, de elég erősre sikeredett. A volt páromnak a hátán teljesen jól látszódik a harapás nyom. Lehet hogy csak véletlen, de neki is lett. Már baba korában ott volt, fénykép is készült róla.
Lehet hogy mindez csak a véletlen műve, de azért elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!