Mikortól szabad vásárolni a pocaklakónak a babona szerint?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 06:55
1/4 anonim válasza:
Van ahol úgy tartják hogy 3. hónap után, van ahol pedig csak a 7. hónaptól. De én ezt nem tartottam be. Pl a gyerekülést már 11 hetesen megvettük mert akkor volt 50% akció.
2/4 anonim válasza:
van babona?
nézelödni már az elsö naptól érdemes, megnézni föleg a drágább dolgok árait, mint babakocsi, bútorok stb...
aztán osztani mi tetszik és mit engedhettek meg.
majd megnézni hogy lehet-e kapni, mennyi rendelési idö, van-e rá akció néhastb...
szerintem ha így csinálod kb a 20-30-ik hét között éritek el hogy elkezdtek vásárolni.
szerintem aki a 20-ik hétig nem történik semmi neki ugyan annyi az esélye hogy 40-ik héten lesz valami baj.
3/4 anonim válasza:
3 hónaptól, de nem babona miatt, hanem onnantól kezdve egyre kisebb az abortálás lehetősége. Szerintem a legjobb vásárolgatni a második trimeszterben, mert akkor érzed magad a legjobban fizikailag. Az utolsó két hónapban már nehézkes a mozgása az anyának, és nem feltétlen a bababoltokhoz van hangulata, hanem otthon pihengetni. Másrészt szerintem nem lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik a baba. Az utolsó hónapban már semmiképpen nem rohangálnék kelengyéért.
4/4 anonim válasza:
Én megvártam a félidőt! Nem hiszek a babonában de megvártam a 20 hetet és szépen lassan elkezdtük beszerezni a dolgokat.
Már majdnem minden meg van kivéve ababkocsit. Nem jutunk dülőre vele a férjemmel, hogy milyet vegyünk.
27+3 hetes ksimami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!