Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meglátszik az a babán ha...

Meglátszik az a babán ha véletlenül megégettem az ujjam, vagy ha egy kicsit beütöm néha a hasam? Mert nagyon ügyetlen vagyok! Vagy esetleg ha egy kicsit oldalt megnyomtam véletlenül a hasamat? Mi a véleményényetek erről? Egy 31 hetes kismama!

Figyelt kérdés
baba
2011. dec. 9. 08:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

nem, nem fog látszani, ez csak babona

az látszik/látszhat, ha nagyon erősen ütöd meg a hasad (pl volt osztálytársam anyukáját terhesen ütötte, rúgta hasba a volt élettársa részegen, és a lány arca tele lett piros tűzfoltokkal, amik örökre megmaradtak - de ez nagyon szélsőséges eset)

2011. dec. 9. 08:22
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Ez csak egy buta babona, semmi baja nem lesz a gyereknek tőle :) Én a hasamat forráztam le 38 hetesen, a gyerek mégis teljesen egészséges. Ilyenekben nem szabad hinni :)
2011. dec. 9. 08:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szülés előtt 1 héttel leöntöttem forróolajjal a jobb csuklómtól lefelé végig a kezem.

Szerencsére semmi nem látszik a lányunkon, gyönyörű, remekül 'összerakott' kisbaba.

És szerencsére az én kezemen sem látszik már annyira, de amikor ránézek mindig eszembe jut az a nap!

2011. dec. 9. 08:36
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Ezt komolyan gondolod? hány baba születne megégetett kézzel?
2011. dec. 9. 08:43
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

úristen!!!

hogy látszana meg?az a gyerek a hasadban van egy burokban!!!

komolyan az ilyen hülye babonáktól és kérdésektől falra mászok

2011. dec. 9. 08:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm egyik füléből hiányoznak a porcok, össze van neki pöndörödve (amúgy nagyon aranyos vele). A Dédi azt mondta anyukámnak, hogy azért lett ilyen, mert mindig a hasára szorítva vitte ki teregetni a ruháskosarat. Jó nagy butaság:) Azt nem számolta bele, hogy a baba forgolódott, és nem mindig ott volt a füle, és hogy anyu nyilván nem préselte át a hasfalán a kosarat.

Ne aggódj, ez tényleg csak babona.

2011. dec. 9. 09:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettek legalább nem aggódok annyira!:)
2011. dec. 9. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
2011. dec. 9. 11:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kb 28 hetes lehettem, mikor mosogatás közben egy pohár elroppant a kezemben, és majdnem kivágott egy kis darabot az ujjamból. Baleseti sebészet, tetanusz, varrás! Az ég világon semmi nem látszik a kis ujján :):) Pedig nekem örökre ott marad a pohár nyoma.
2011. dec. 9. 11:23
 10/13 anonim válasza:
31%
az ütés, vágás, az nem tudom hogy mennyire látszik meg, de azt tudom, hogy az égés az meglátszódhat, úgyhogy óvatosan! nekem a kezemen van egy pici sötétebb folt, mert anyának oda cseppent a forró kávé, a hugomnak pedig a lábfején van egy olyasmi mint a vadhús, télen világosabb nyáron meg sötétebb mint a saját bőre. ott anya forró olajjal égette meg magát amikor pocakos volt hugommal! úgyhogy a meleg dolgokkal inkább vigyázz! jobb félni mint megijedni.
2011. dec. 9. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!