Meglátszik az a babán ha véletlenül megégettem az ujjam, vagy ha egy kicsit beütöm néha a hasam? Mert nagyon ügyetlen vagyok! Vagy esetleg ha egy kicsit oldalt megnyomtam véletlenül a hasamat? Mi a véleményényetek erről? Egy 31 hetes kismama!
nem, nem fog látszani, ez csak babona
az látszik/látszhat, ha nagyon erősen ütöd meg a hasad (pl volt osztálytársam anyukáját terhesen ütötte, rúgta hasba a volt élettársa részegen, és a lány arca tele lett piros tűzfoltokkal, amik örökre megmaradtak - de ez nagyon szélsőséges eset)
Én szülés előtt 1 héttel leöntöttem forróolajjal a jobb csuklómtól lefelé végig a kezem.
Szerencsére semmi nem látszik a lányunkon, gyönyörű, remekül 'összerakott' kisbaba.
És szerencsére az én kezemen sem látszik már annyira, de amikor ránézek mindig eszembe jut az a nap!
úristen!!!
hogy látszana meg?az a gyerek a hasadban van egy burokban!!!
komolyan az ilyen hülye babonáktól és kérdésektől falra mászok
Tesóm egyik füléből hiányoznak a porcok, össze van neki pöndörödve (amúgy nagyon aranyos vele). A Dédi azt mondta anyukámnak, hogy azért lett ilyen, mert mindig a hasára szorítva vitte ki teregetni a ruháskosarat. Jó nagy butaság:) Azt nem számolta bele, hogy a baba forgolódott, és nem mindig ott volt a füle, és hogy anyu nyilván nem préselte át a hasfalán a kosarat.
Ne aggódj, ez tényleg csak babona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!