Meglátszik az a babán ha véletlenül megégettem az ujjam, vagy ha egy kicsit beütöm néha a hasam? Mert nagyon ügyetlen vagyok! Vagy esetleg ha egy kicsit oldalt megnyomtam véletlenül a hasamat? Mi a véleményényetek erről? Egy 31 hetes kismama!
Szegény gyermekem hogy fog kinézni: kenyeret sütöttem, és megégettem a kezem. Fokhagymareszelés közben lement az ujjamról a bőr. Valahogy (de nem tudom hogy) lett egy vágás az ujjamra. Tortasütés közben amikor kinyitottam a sütő ajtaját, felcsapott a forró levegő. Májat sütöttem és végigpriccolt rajta a forró olaj... közben összeszereltem a kanapét és becsípődött az ujjam. Telistele vagyok kék-zöld foltokkal, mert hol a kilincsnek megyek neki, hol a bokámat ütöm bele az ágy lábába.
Most komolyan, szerintetek ettől lesz BÁRMI a babán?! Ha ezeknek hinnénk, akkor a kismama a 9 hónap alatt még a wc-re sem kéne kimenjen, nehogy valami baja essen.
Nehezen jöttél rá? Na de legalább csináld helyesen, belinkelem magam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Nem én hülyéskedek, hanem ti csináltok hülyét magatokból, már BOCS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!