4d ultrahangon 15 hetes terhesen mennyire biztosra mondják a baba nemét? 12 hetesen 2 doki is kisfiút tippelt és most szeretnék biztos lenni benne. Csak kiváncsiságból érdekel!
Figyelt kérdés
Van egy kislányom és ugye ha fiúcska jön, akkor egy pár dolgot le kell cserélnem... :)2012. márc. 18. 18:26
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tudom, hogy a 24 hét körül jobb lenne a 4d, de annyi mindent hallani és 18 hetesen van időpontom a dokimhoz, ezért is szeretnék kukucskálni, hogy megtudjam minden ok odabent. :) Ma éjjel azt álmodtam, hogy ömlik belőlem a vér... megébredtem, de amikor visszaaludtam folytatódott az álom és csak zokogtam álmomban annyira, hogy nem találtam a kórházat... szörnyű volt!
2012. márc. 20. 07:59
12/15 anonim válasza:
Off: Ma éjjel én is azt álmodtam, hogy ömlik a vér és kétségbeesetten keresni kell a kórházat. :O
31 hkm, aki már írtam, hogy 14 hetesen egyértelműen látszott a kuki 4D-n
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom az elmod, de szerencsére álom! De nekem egész nap itt motoszkált a fejemben ez a butaság, de szerencsére pont ma volt időpontom 4d-re, így megnyugodtam, minden rendben odabenn és még én is láttam a kukacát, olyan egyértelmű volt, beterpesztett már az első percben :)))
2012. márc. 20. 18:12
14/15 A kérdező kommentje:
de nekem helyett, nekem... és gondolom neked is, ez csak az aggódás, de nálad is minden ok!!! :) neked már nincs sok! Boldog babavárást!
2012. márc. 20. 18:15
15/15 anonim válasza:
12 hetesen mondták, hogy fiúk, azóta semmi nem változott, úgyhogy tutti :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!