Terhesség alatt szedtetek vitaminokat?
Nem. Sok gyümölcsöt,zöldséget ettem,sok tejet,tejterm éket. Egészséges babáim születtek.
A mű dolgokat nem szeretem.
Szia
én elevitet szedek. Meg rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszek, ezeket szerencsére nagyon kívánom és nem is vagyok rosszul tőlük. :)
Én sem szedtem semmit,de sok gyümölcsöt ,zöldséget ettem,egészséges babám született.
Kerültem a tisztítószereket,füstöt, egyéb káros anyagokat.
Nem szedtem, de iszonyat sok gyümölcsöt ettem :D Tényleg rengeteget. Ha csak sétálni mentem is vittem magammal. :D
Makk egészséges a kisbabám.
Csak azt áruljátok el, miért nem hasznos az a válasz, amikor azt írja valaki, hogy nem szedett vitamint, 'csak' sok gyümölcsöt, zöldséget, tejterméket evett, és egészséges kisbabája született?
Ezzel a típusú válasszal, mi a fenséges bajotok van?
Komolyan mondom, hihetetlenek vagytok, egyszerűen megáll az eszem!
A másik részről, aki leírja, milyen vitamint szedett, az sem bizonyult hasznosnak, mert az a válasz nem kapott egyetlen egy zöld kezet sem, nem 100%.
Akkor ezek után írja már le valaki, mi a hasznos?
Sajnos a sok zöldség-gyümölcs evéssel nem igazán lehet kiváltani a magzatvédő vitaminokat. Nagyon sok nőnek nem jól szívódik fel a folsav pl, ezeknek a nőknek napi 20 tál spenótot meg kéne enni ahhoz, hogy elég folsav jusson a babának, gondolom ennyit a nagy zöldség-gyümölcs falók sem esznek meg. A folsav pedig nagyon fontos, megelőzheti pl a nyitott gerinc kialakulását.
Ráadásul tévhit, hogy csak a zöldség-gyümölcs a lényeg, pl fontos lenne hetente többször halat enni, ha nem szedsz vitamint.
Én Femibion 800-at szedtem a terhesség első 12 hetében, utána a 400-at. Elégedett voltam vele. Kipróbáltam az Elevitet is, de attól hasmenésem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!