Fiú, vagy kislány? Tapasztalatok? Vélemények?
Szia szerintem fiú ,de biztos csak a születésnél lesz:):):)
Boldog babavárást!!!!
15 hetes kismama (én még nem tudom fiú e vagy lány)!!!:(
Hát ne éld bele magad. 50-50% hogy eltalálja. De, nekem 4D-n 12 hetesen kislányt mondtak, majd 18 hetes 4D-n is kislány, és 22 hetes uh-n is kislány. Bejöhet, de még tényleg ne éld bele magad.
Szép napot!
Én a 21 héten járok és már az első (12hetes) UHon mondta a doki, hogy tuti fiú és azóta is állítja.
De 4 személyes sztorit is hallottam, hogy azt mondta a nagyon jó orvos hogy kislány lesz és fiú lett. A kolléganőmnek is van egy huga, akiről megszületéséig állították, hogy biztos fiú, hoszen látszik. Én már nem tudom mit gondoljak. Biztos, ha kijön.
Bár nagyszázalákban azért biztos úgy van, ahogy az orvos mondja.
Nekem is mutogatta a kis kukiját a képernyőn, de nem igazán láttam. Azaz láttam, de olyan volt, hogy végülis olyasmi, mintha az is lehetne.
De nem volt számomra annyira egyértelműen kirajzolódva mondjuk, mint ahogy a kis lábát láttam. Na arra én is azt mondtam volna, hogy láb. :)
Nekem a sima 2D-n azt mondta a doki, hogy 80% az esélye a fiúnak. Kisfiú is lett.
Még ilyenkor elég korai ezt megállapítani, de ha két doki is úgy gondolja, akkor valószínű.
14 hetes km (mi nem szeretnénk tudni a nemét, meglepi lesz. :-D Van már egy fiunk és egy lányunk)
A barátnőmnek 2D-n végig azt mondták, hogy biztosan kislánya lesz 100%,aztán elment 4D-re ahol megmutatták a fütyijét!
Nem lehetsz biztos benne,hogy fiú, sokszor a köldökzsinórral összetévesztik !
A szíved mit súg?
19hetesen a magán dokim mondta hogy úgy néz ki 80%ra kislány..23 hetesen a kedves dr úr közölte, hogy ennél szebben meg sem mutathatná, hogy mi lesz...99%ra kisfiú:)
jövö héten ,megyek 4dre, kiváncsi leszek ott mit mutat magából a kismanóm:)24+2hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!