3 és fél hónapos terhesen lehet strandra, fürdőbe menni, vagy napozni?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán nem? Napozni lehet? Csak mert nyaralni megyünk, és be merjek-e menni a vízbe, vagy egyáltalán napozni egy kicsit?2009. jún. 12. 09:57
11/13 anonim válasza:
Szia!
Én is 16 hetesen fogok menni nyaralni, és csak annyit mondott az orvos, hogy a napozással óvatosan! A fürdésekre már korábban rákérdeztem, csak a forró fürdő tilos. Egyébként a kismamáknak ajánlott sportok között van az úszás!
12/13 anonim válasza:
Így igaz, ahogy előttem írták: ajánlott sport kismamaként az úszás. Az én dokim nagyon ajánlotta, csak a forró fürdőtől óvott.
13/13 anonim válasza:
A melegviz taptalaja lehet a fertozeseknek,raadasula gyogyvizek bizonyos hatoanyagai(pl. radioaktiv radon)arthatnak a magzatnak.Az uszas zart mehszaj mellett nem tilos de csak megbizhatoan tiszta medenceben,uszodaban vagy toban tengerben javasoljak az orvosok a terhesseg elso ket harmadaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!