3 hetes terhes vagyok! Szerintetek elmehetek a hétvégén strandra? Napozni, fürdeni? Elvileg sokan ilyenkor nem is tudják még, hogy baba van.
3 hetes?
Beültetésed volt azért tudod? Mert ha rendesen fogant akkor a teszt minimum 4-5 hetes vagy már mikor kimutatja. mert 2 hétig még nem is vagy terhes és a fogantatástól kb 1 hét mire beágyazódik. vagy is 3 hetesen kezd el a szervezeted hcg-t termelni.
èn semmi vizbe nem megyek, se tóba se usziba, pedig imádom. rengeteg fertözést lehet össze szedni. nálad az is a gáz hogy 12 hétig nem kaphatsz antibiotikumot még késöbb meg egy fertözés beindíthatja a koraszülést.
Napozni én 15 hetesen napoztam elöször de egy idö után rosszul érzetem magam, most meg különösen rossz a nap, meg a meleg, de hüvibe a levegön szeretek.
3 hetes???
Azt még a vérvétel sem mutatná ki......
Onnan tudom, hogy május 21 vagy 22-én fogant! Ezért tudom rendesen számolni a heteket, nem a menzi elejétől!
De ha úgy jobban tetszik akkor 5 hetes terhes vagyok!
A kérdés a strandolásra vonatkozott!!!
Szerintem NE MENJ!
ne menj most strandra ha fontos a babód.
Ilyenkor még nagyon pici,esendő az az embrió,minden árthat neki.
Komolyan írom sajnos volt ilyen tapasztalatom:(
Fertőzésveszély,hidegebb víz,nap,forróság.
Inkább várj a stranddal,most nem az a fontos(szerintem)
Én már 24 hetes vagyok,életképes a babóm a pocimban de még mindíg nem merek sem kádban ülve fürdeni sem sehol!
A napra se nagyon megyek ki,nehogy túlmelegedjen a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!