Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki szintén egy...

Van olyan, aki szintén egy szobába várja a gyerekét?

Figyelt kérdés
Szerintem ezzel nincs semmi baj, mert én is így nőttem fel. Persze szeretnék nagyobb lakást, de anyagilag nem engedhetjük meg magunknak. Csak ha valaki eljön hozzánk, úgy néz ránk mint egy ufóra, és láthatóan lenéz emiatt, mintha én egy felelőtlen anya lennék.
2009. jún. 11. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!!

Szerintem sem kell foglalkozni senkivel. Mi a szüleimnél lakunk, szintes családi házba, mi a felső emeleten lakunk külön, két szoba, fürdő, wc, csak a konyha közös, ami jól jön majd, ha meglesz a baba, mert anyukám besegít a főzésbe. Nekünk is hányan mondták, hogy mire, meg hova szülök gyereket, de ha az ember megvárja amíg saját lakása lehet addig kifut az időből. Nekem így jó, hogy más mit gondol nem érdekel.

26 hetes km

2009. jún. 11. 17:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy 12 nm-es szobában laktunk, aposom a másik szobában, ott született meg az első baba , majd rá 1,5 évre a második is. Mikor a kisebbik 2 éves lett , akkor költöztünk saját lakásba. Jol megvoltunk a kis szobába is , nem a hely miatt költöztünk el elsősorban.
2009. jún. 11. 17:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 11. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!