Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki szintén egy...

Van olyan, aki szintén egy szobába várja a gyerekét?

Figyelt kérdés
Szerintem ezzel nincs semmi baj, mert én is így nőttem fel. Persze szeretnék nagyobb lakást, de anyagilag nem engedhetjük meg magunknak. Csak ha valaki eljön hozzánk, úgy néz ránk mint egy ufóra, és láthatóan lenéz emiatt, mintha én egy felelőtlen anya lennék.
2009. jún. 11. 16:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

8 évvel ezelőtt született a kislányom.Akkor 34 m2.-es lakásban laktunk.6 éves korára engedhettük meg magunknak,hogy egy szobával nagyobbra cseréljünk ráfizetéssel.Ne aggódj emiatt,mert meg lehet oldani mindent kulturáltan.Ez szerintem ember függő.Ha érted,hogy mire gondolok.Szóval feltenném Neked a kérdésedre az én kérdésemet,hogy mi van azokkal az emberekkel akik albérletbe várják a babát?(akár 1 szobásba?)Attól Ők nem lehetnek jó szülők?Gondolod,hogy régen nem laktak az emberek egy szobában 5.-en?Pl.:József Attila?Szerintem ilyenekkel ne foglalkozz.Örülj a picinek és hidd el nem ez a legfontosabb.

Gondtalan babavárást!

29 hetes km.

2009. jún. 11. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Mi jelenleg 42 m2-es lakásba lakunk, és így lesz még egy pár évig.Mi is egy szobába várjuk, velünk is lesz min. 6 éves koráig.Mire megy suliba, azért szeretném ha tudnánk neki biztosítani külön szobát.

Én szeretem a kicsi, de szép, tiszta és takaros lakáskánkat, bárki bejön, mindig megdícséri, és büszke vagyok rá, mi dolgoztunk meg érte.

Ha valaki lenézne, hát teszek rá.Nekünk jó így, és a gyerek így is felnő, nem ez a lényeg.

Nem kell foglalkozni mással.

Jó babázást.

2009. jún. 11. 16:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

33 hetes vagyok

A mi bébink is úgy érkezik, hogy csak velünk egy szobában van lehetőség berakni a kiságyat.

34 négyzetméteren vagyunk.

De szerintem nem a lakás mérete a lényeg. Biztosan ti is nagy örömmel és szeretettel várjátok! :)

2009. jún. 11. 16:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lenne lehetőségem, hogy egyből külön szobája legyen a babának, de egy ideig biztos velünk lesz. Neki és nekünk is jobb így.

Ne aggódj. Nem a hely a lényeg, hanem az, hogy szeretettel várjátok, és szeretettel nevelitek fel.

2009. jún. 11. 17:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Mi anyosomékkal lakunk,igy hát a baba velünk lesz.Pár évig szerintem ki lehet huzni igy.Akinek meg nem tetszik az nem jön el hozzánk.Attol még szeretetbe fogjuk nevelni.
2009. jún. 11. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk másfél szobánk van, de így is egy szobában leszünk, mert így látjuk jónak !!
2009. jún. 11. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meg pont az ellenkezője van. Nekünk sincs nagy lakásunk, de a babát tudjuk egy pici szobába tenni (ami 6,25!!! nm), sőt azt is meg tudjuk oldani, h az első időbe ebbe a pici szobába vele aludjak. Minket meg mindenki ezért néz hülyének, hogy hogy tehetjük azt meg, hogy külön.

Szerintem se foglalkozz senkivel, látod egyik megoldás sem jó, mert mindenért le tudják szólni az embert. Azzal foglalkozz, h Veletek minden rendben legyen, akinek meg valami nem tetszik, az kiny**hatja.... már unom én is a sok okoskodó "jóakarót"!

Boldog Babavárást!

Üdv: 27 hetes pociska :)

2009. jún. 11. 17:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Második babámat várom, és 2és feles házban lakunk. A fél szoba elvileg lehetne a nagyobb lányomé,de a kormány elintézte hogy a fűtés végett 1 szobába kényszerüljünk télen.(4 en) Mert három szobát képtelenség fűteni ilyen anyagiak melett. Ugyhogy ne érdekeljen ki mit mond.
2009. jún. 11. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak ismételni tudom az előttem szólókat! Nincs ezzel semmi baj, többen élnek ilyen körülmények között (meg alatt), mint gondolnád.
2009. jún. 11. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hat akkor mi is felelotlen szulok vagyunk,mert nalunk is a mi szobankba fog aludni a kicsi.

De pont a napokba gondolkodtam rajta h szerintem akkor is igy tennek ha nem lennenk hely hianyaba.Mert igy latom jonak.

Ugy h ne foglalkozz senkivel,ez teljesen a ti dolgotok.

Mi is megkaptuk mar sok mindenkitol h ne igy hanem ugy de mostanra megtanultam elengedni a fulem mellett a sok hulyeseget.

Szep babavarast:

38+5 hetes kismami

2009. jún. 11. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!