Szerintetek 10 hetesen árt ha kimegyek a páromékkal focizni? Olyan jó lenne egy kis mozgás.
Lehet én vagyok a paramami, de pont a focit nem választanám, nehogy jól hasba rúgjanak.
Persze attól is függ, hogy érzed magad, mennyire bírod a mozgást terhesen. Nekem nagyobb mozdulatokkor nyilallni kezdett a hasam, úgyhogy én inkább csak jó nagyokat sétáltam a friss levegőn.
Most le leszek pontozva, de mi ez az új trend, hogy terhesen meg kisbabával kicsit sem változtatunk az életünkön, mert szupernők vagyunk?
Volt itt már terhesen korcsolyázni akaró télen, meg lovagló, meg "egy-két szál cigi nem árt, egy pohár alkoholnak nincs jelentősége"...
Igenis aki terhes,az vegyen vissza, ne akarja ugyanúgy élni az életét!
Most már felelős vagy a babáért, és nem biztos, hogy árt, de ha van rá esélye, márpedig eshetsz szerencsétlenül, hasba rúghatnak a labdával, akkor meg se kellene fordulnia a fejedben.
Annyi más mozgás van, amit terhesen lehet csinálni, sétáltass kutyát, ússz, de miért pont a foci...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!