Dió, mogyoró? Tudom, hogy ezeket nem szabad terhesség alatt enni, mert allergizálja a babát, de mi van a szerecsendióval fűszerezett kajákkal?
Figyelt kérdés
Egyébként mik azok amiket tutira nem szabad enni terhesség alatt?
Köszi
2009. jún. 11. 11:29
1/10 anonim válasza:
Én ezt még nem hallottam, én nagyon sok diót megettem terhesség alatt, semmi baja a 7 hós lányomnak
2/10 anonim válasza:
A dióról és mogyoróról én se hallottam és én is ettem már, de pl. nyers halat (szusi, lazac) egyáltalán nem, babot (hüvelyeseket) én nem eszek és úgy tudom nem is lehet.
3/10 anonim válasza:
én sem hallottam a dióról...még mákot is szabad enni mértékkel persze és nem minden nap!sztem a szerecsendió sincsen tiltva.
4/10 anonim válasza:
A földimogyoró valóban igencsak allergén dolog, de a diótól semmi bajod nem lesz, sőt a dió nagyon jó folsav, vas és cink forrás.
5/10 A kérdező kommentje:
Jó hogy ennyi mindent hall az ember. Remélem nem fals az infóm a dióról... Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 11. 11:50
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha kaptál a védőnődtől Felicitas kiskönyvet várandósoknak, abban ez benne van, amit írtam. Boldog babavárást!
7/10 anonim válasza:
Szia!Mindenhol azt olvasni és a védőnő is elmondja,hogy amíg a baba a pocakodban van,nem lesz allergis reakciója semmire.Allergia csak a megszületett babákon jöhet ki.
24hetes pocis
8/10 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan lehet enni diót, mogyorót terhesség idején. Sokszor a reggeli hányingerre is ezt ajánlják.
Diót és mogyorót a baba nem ehet 2éves koráig, de te igen.
Én nagyon sok diós beiglit, diós kalácsot, diós tésztát ettem, és semmi baj nem volt:)
9/10 anonim válasza:
Dio,mogyoro azt szabad enni van benne sok omega3 es az jo egeszseges!
10/10 anonim válasza:
Én rengeteg diót, mandulát ettem eddig és eszek ezután is, nagyon jó vasforrás. Nincs is semmi bajom a vassal, eddig minden vérvételen nagyon jó volt az eredményem, még a védőnőnek is feltűnt, hogy nem esik a vasam. Nyugodtan lehet enni. Terhesség alatt én eszek szinte mindent, mint eddig, inkább szoptatás alatt nem lehet hüvelyeseket, apró magvas gyümölcsöket enni, mert azok felfújják, allergizálják a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!