Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen nagyon...

8 hetes terhesen nagyon rosszul vagyok, miért?

Figyelt kérdés

borzasztóan rosszul vagyok hol a hányás hol az ájulás kerülget most meg ugy fáj a gyomrom hogy levegőt nem kapok görcsöl a gyomrom ráadásul farkas éhes vagyok és semmilyen kaja nem jó! Tudom hogy ez ilyenkor természtese, de mit tegyek? valami házipraktika..

van ugy hogy napokig tök jól vagyok

2012. márc. 13. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyanígy voltam (most 10hetes vagyok) . Éhes voltam, de semmit nem tudtam megenni, vagy kijött, fájt a gyomrom, szó szerint....

Igazából Én vettem cukormentes Reniee-t, elszopogattam minden nap egyet (az volt a gyanúm hogy sok a gyomorsavam) , és utána már tudtam enni. Rettentően idegesített, hogy semmit nem kívánok. Aztán elkezdtem terhes vitamint szedni (és attól vagy nem, ebben nem vagyok biztos) , de mióta szedem sokkal jobban vagyok. Jobb a közérzetem, és tudok enni.

Emellett nekem jót tett még a hideg tej, a hideg víz, és az Actimel!

Kitartás, azt hittem Én is hogy ez sose lesz jobb, és lekopogom, most már istenes :)

2012. márc. 13. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

én is 8 hetes vagyok,már beléptem a kilencedikbe és hát mintha én írtam volna ki a kérdést.

Előző terhességemnél is így voltam...a 9.hét volt a legnehezebb.

Azt vettem észre hogy nem szabad megéhezni.

Nekem se esik jól semmi és sokat kell próbálgassam h mit is tudnék most megenni.

Talán a narancs meg a kivi ami bejött és a ropi,de mindent csak 2 napig tudok enni és aztán megutálom.

Bántanak a szagok.Gyenge vagyok.

A magnézium b6 segíthet még.

2012. márc. 13. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:

szedem az elevitet meg a magne b6 ot rendszeresen egy nap sem marad ki, de nem javul pedig 6 hete szedem :(

ropit és a tejet kipróbálom

2012. márc. 13. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, én is ugyanígy voltam és nekem semmi nem segített. Minden nap volt (egész nap) hányinger, napi többszöri hányás stb... A 16. hét körül maradt abba a rosszullét.

30hkm

2012. márc. 13. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én ugyan ebben voltam a 8-9 héten rettentő rosszul voltam. Azt olvastam ilyenkor a legmagasabb a Hcg a szervezetben. Most átléptem a 10 hétbe és mintha elvágták volna az émelygést. :) remélem nem is jön vissza.

Sajnos az étvágyam még mindig rossz.

Egyél azt amit megkívánsz és abból is keveset. Előbb hagyd abba mint ahogy érzed ,hogy jól laktál. Mivel a gyomor 20 perc késéssel tudja közvetiteni az agynak ,hogy elég volt.

Többször egyél keveset és ha nem megy le semmi akkor háztartási kekszet próbálj rágcsálni. Nálam még a gyümölcsös orbit vált be reggelente ,meg a cola vagy gyömbér.

A gyomrod is valószínű a puffadástól fáj, erre még nem nagyon találtam gyógymódot ,csak a kieresztést :) És már annak örülök ha van inger ami kiküldi belőlem a gázt :) Illetve este ha nem fekszel le üres gyomorral , pár darab keksz segít akkor valószínű reggel kutya bajod se lesz. Nekem ezek váltak be. Boldog babavárást :)

2012. márc. 13. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!