15 hetes terhesen nem hallom a babám szívhangját az
AngelSounds készülékkel, valamit rosszul csinálok?
Figyelt kérdés
2szer próbáltam, mindkétszer csak amolyan morajlásszerű hangokat hallottam, de semmi olyasmit ami szívhangra hasonlítana.
Próbáltam mindent úgy csinálni,ahogyan azt olvastam. Lent a hasamnál néztem, használtam zselét is. Nagyon aggódom mert az elmúlt hétben rengeteg stressz ért és sokat sírtam és idegeskedtem.
Remélem nincs baja a babámnak:( Másfél hét múlva megyek majd a 16 hetes uh-ra, de addig megőrülök
Ne aggodj, nekem az orvos is nehezen talalta meg a szivhangot a vizsgalatokon a 17dik hetig
2010. aug. 18. 20:17
2/14 anonim válasza:
Ezért nem éri meg használni a készüléket. Nem mindenki találja, ettől nem kell aggódni biztos nincsen semmi baj. Attól hogy sokat idegeskedtél neki nem lesz baja, bár megérzi ő is. A lényeg, hogy nyugodt legyél és ne próbálkozz mert csak megijeszt, ha nem sikerül a használata. 37 hetes
2010. aug. 18. 20:17
3/14 anonim válasza:
Bocs, hogy kérdezek. Van 16 hetes uh is? Én most töltöttem a 16 hetet, de nekem az orvos 16. hétre AFP-hez adott beutalót, s 18 hetes uh-ra kaptam, amire 19 hetesen sikerült időpontot szereznem. Félni én is félek, mert 13, 14, 15 hetesen is éreztem mocorogni a babát, s 16 hetesen már nem, s már átléptem a 17. hétbe, de azóta se érzek semmit.
2010. aug. 18. 20:20
4/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem is van ilyen készülékem, nagyon szeretem. És tényleg nem könnyű megtalálni.
A morajlás amit hallasz valószinű a köldökzsinór hang, de ha már az morajlik, akkor nincs gond, ugyani az átveszi a Baba szívhangját, így áttétesen végülis azt hallod.
De 15 hetesen nem könnyű még megtalálni a Babucid. Én a 25 hét környékétől használom és én már érzem, hogyan fekszik, tehát könnyen megtalálom a kis szivecskéjét, neked még ez nehezebb most.
De tuti nincs gond!!
2010. aug. 18. 20:20
5/14 anonim válasza:
lemaradt, én most 30 hetes vagyok.
2010. aug. 18. 20:21
6/14 anonim válasza:
Nekem is van AngelSounds keszulekem, es en a 12. hettol megtalalom. Van hozza ultrahangos zseled? Nekem csak azzal mukodik! Vagy alitolag babaolajjal. De ne izgulj, mert lehet hogy a baba csak olyan pozicioban van hogy nem fogja be a keszulek! Jo helyen nezed? 15 hetesen meg elegge lent van, es lehet egy kicsit jobb vagy bal oldalon is. Turelem, es ne idegesitsd magad, ez egy 9000 ft-os kutyu, a vedononek 40 ezer ft-os van es neha azzal is nehez megtalalni!
2010. aug. 18. 20:23
7/14 anonim válasza:
emiatt ne őrülj meg :) Lehet, hogy én voltam béna, de én egyik gyerekemnél sem hallottam a szívhangot ezzel a géppel. Nagy hülyeség volt, hogy megvettem, mert szerintem egy kalap sz@rt sem ér. Tuti minden rendben van a babáddal.
2010. aug. 18. 20:25
8/14 anonim válasza:
3 gyereket hordtam ki, már a legelsőnél megvolt ez a készülék. soha semmikor egyiknél sem találtam, és minden trutyit közé kentem.
ne izgulj, add el a vaterán. komolyan.
2010. aug. 18. 20:41
9/14 anonim válasza:
Ne idegesitsd emiatt magad es ne keresd gorcsosen.
En ket terhesseg alatt hasznaltam sikeresen, 14 es 12 hetes kortol. De volt olyan a vege fele az elso babanal, hogy eleg durvan meghuztam a hasam, utanaegy oran at apro mozgast sem ereztem, nagyon megijedte, hogy baj van. Lealltam szivhangot keresni, de nem talaltam, majd szetvetett az ideg. A ferjem odajott, atvette a keszuleket es kb 5 mp alatt megtalalta higgadtan.
Szoval a ketsegbeesett kereses nem vezet sok jora. Kerd meg esetleg te is a ferjedet, hogy segitsen.
2010. aug. 18. 20:42
10/14 anonim válasza:
Ne idegesítsd magad! A babád biztosan jól van, csak még olyan kicsi, hogy nehéz megtalálni. Nekem a védőnő is percekig kereste, mire megtalálta, utána meg a babám gyorsan arrébb is úszott... Valószínűleg őt zavarta. Egyébként attól, hogy egy hétig ideges voltál, a babádnak nem lesz semmi baja, nem hiszem, hogy egyetlen anyuka ki tudná szűrni erre a 9 hónapra a stresszt és az idegeskedést. A hosszan tartó stressz tényleg nem jó, de ha most felidegesíted ezen magad és most még másfél hétig tépelődsz, azzal se teszel jót :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!