Kora terhesen érezhetem ennyire rosszul magam a fronttól?
Még csak 14 hetes vagyok, de ma megjött a hideg esős idő. Hajnalban már villámlott, fújt a szél, azóta szakad az eső. Én meg annyira szarul vagyok, hogy ha 30 héttel később lennék, meg is szülnék....
A hasamban egy nagy kő van, majd szétszakad, a derekam leesik, alig bírok menni, fáj a fejem, szédülök, feszül a hasam és kemény, szóval borzalmas.
Ilyet még nem tapasztaltam, hogy ennyire megviselt volna a front.... Megilyesztett rendesen...
Más is van hasonlóan?
Én 36 hetesen készültem ki a fronttól, remélem nem szülök meg miatta. A mai napom egy nagy 0!! Próbálok pihenni , de feküdni sem bírok 10 percnél tovább. Majd csak elmúlik ez is!
36 hetes km
Ne agódj,nem vagy egyedűl. Én sajnos a nagyobb frontoknál még vérezgetek is.Nem elég,hogy szédülök,hányok,gyenge vagyok még az orvoshoz is rohanhatok.De mindig rendbe jövök sok pihi és lazulás.
16 hetes km
A tegnap olyan volt, amilyen... délutánra jobb lett. Aztá estére baromira szarul voltam megint, bekemnyedett az egész hasam (nem csak a méhem, a gyomrom is), hányingerem volt, görcsöltem, minden bajom volt... azt hittem megpusztulok. FEküdni sem tudtam sehogy, alig várta, hogy reggel legyen...aztán bementünk a kórzázba, mert reggelre már "csak" a jobb oldalam közepe fájt nagyon, de az nagyon!!
Nődoki: megvizsgált, zárt méhszáj, igyak sokat, pihenjek.
Urológia: Vizelet negatív, meg sem vizsgáltak, ha nem múlik el, holnap menjek vissza ahhoz a dokihoz, aki már csütörtökön is hazaküldött, hogy nem tud velem mit csinálni (azóta sem szűntek meg felfázásos tüneteim...)
Azóta szenvedek, se ülni , se állni, mert leszakad az oldalam. Talán a vesém fáj, de nem tudom, mert még soha nem fájt a vesém....
De felháborító, hogy egy doki sem tesz semmit, még csak meg sem vizsgálnak normálisan....
És én csak a kicsit féltem, főleg ha a vesémmel van gond...
Már nem tudom, mit kéne még tennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!