9 hetes terhes vagyok, május1-től megyek táppénzre.
Tudtok tanácsot adni, mivel töltsem az azt követő 6
hónapot, hogy gyorsabban teljen? Ugyanis elég sokat leszek
egyedül, a párom sokat dolgozik.
Hát, én is szinte végig otthon voltam, sokat unatkoztam. Én már annyi mindent kitaláltam, gyöngyöt fűztem, üveget festettem, kötöttem, varrtam, mindenféle kreatív cuccot kipróbáltam, most tele van lommal az egész lakás :) Meg neteztem állandóan, olvastam, tévét néztem, rajzoltam. Ha lett volna eszem, inkább beiratkoztam volna valami tanfolyamra, hogy addig is csináljak valamit. Akkor már meglenne a nyelvvizsgám és nem a pici mellett kéne rá tanulnom. Na mindegy, szerintem csinálj valami olyat, amit már tényleg nem olyan könnyű a baba mellett. Akár tanfolyam, vagy jogsi, vagy valami ilyesmi.
2008. ápr. 12. 12:48
Szia,
Én egy percet se unatkozztam eddig.2 hónapja vagyok itthon augusztusra vagyok kiírva.Kertesházban lakunk már lehet kertészkedni, van 2 blöki akikkel foglalkozni kell, takarítok főtök és épp most végeztem a szex és new york 6 évadjával :(
Egyre jobb idő lessz, menj szabadba, csinálj valami kreatív dolgot amit szeretsz ami leköt, de ha tényleg a tanulás felé hajlasz akkor ez a legideálisabb idő, hogy tanulj.
2008. ápr. 12. 12:53
Én még véletlenül se unatkoztam egy percig se. Folytattam a sportolást, persze visszafogottabban, csak amennyi jólesett, mind a mai napig csinálom is (27 hetes vagyok), sétálok a kutyámmal, rendben tartom a házat, kertészkedem, finomakat sütök-főzök, esténként kötök, varrok, a gyerekszobába mindent - függöny, ágynemű, rácsvédő - magam varrtam. Találkozom barátokkal, úszni járunk, zenét hallgatok, jó könyveket olvasok, ha van rá lehetőség, kirándulunk a párommal, stb. Kifejezetten élvezem az életet.
2008. ápr. 12. 14:08
Én oriflamezni keztem rengeteg emberrel és sok jó termékkel megismerkedtem, valamint még pénzt is kerestem vele. Próba szerencse. szia
2008. ápr. 12. 16:26
Szia.Problémák merültek fel v.nem könnyű a munkád?Én 14 hetes vagyok és dolgozom, két hétig itthon voltam,mert beteg lettem(semmi komoly,de biztos ami biztos),de a végén már nagyon untam..Ha minden rendben halad,júliustól v. augusztustól megyek csak táppénzre.Persze a pénz sem utolsó,addig legalább rendes fizut kapok és több marad a babára vásárolgatni. :-)Vigyázzatok magatokra.
2008. ápr. 12. 19:55
én is csak majd a 33. héttől maradok itthon pedig 2 kisgyerekre vigyázom napi 10 órában.. de én szeretem csinálni. persze, ha valami baj lesz, azonnal abbahagyom. utolsó időkben pedig a gyerekszobát fogom szépitgetni, ruhákat és egyéb dolgokat vásárolgatni.. és rengeteget fogok pihenni!!! tervezem még egy francia nyelvtanfolyamra való beiratkozást is..
2008. ápr. 13. 13:06
Szerintem nem fogsz unatkozni.Én 5 hónapja vagyok itthon,nekem is sokat dolgozik a párom,de én egyszer sem unatkoztam még.Mindig találok magamnak valamit.Te is föl fogod magad találni,és el sem hiszed,milyen gyorsan elrepül ez a pár hónap!!
Szép babavárást kívánok neked!!!!
29 hetes kismami
2008. ápr. 13. 19:11
Szia!
Én is hasonló hekyzetben vagyok. Most a 11. hétben vagyok, s mikor kiderült, hogy babás vagyok, azonnal táppénzre vett a dokim. Immáron 4 hete unatkozok itthon. Párom sokat dolgozik, és utazik.
Én sokat sétálok, mostmár hogy jó idő van, s a friss levegő a rosszulléten is segít. Sokat olvasok főleg a babával kapcs. dolgokat, s próbálok pihenni is.
És eltelik egy nap.
2008. ápr. 13. 19:34
Kapcsolódó kérdések: