Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A KIK diszkontban milyen áron...

A KIK diszkontban milyen áron vannak babaholmik?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne, hogy a rugdalózók, esetleg hálózsákok mennyibe kerülnek? Nyárra napozók, ilyesmik? Bodym van ezer, de mást még nem vettem (24hkm) érdemes bemennem a Kik-be, lakásunktól elég messze van?
2012. márc. 12. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A hálózsák kevesebb volt mint 3eft. A napozók, rugdalózók is olcsóbbak mint 2eft. Közelebbit nem tudok, mert nem néztem meg őket annyira alaposan, csak felső határra emlékszem.
2012. márc. 12. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Én vettem ott rugdalózókat, 1800-2000-2200-ért lehetett jókat kapni tavaly ősszel. Vastagabb plüss anyagból. Szerintem nem drága, máshol ennyiért ilyen jókat én nem láttam. Olyan sokat csak nem emeltek azóta.Hálózsákot 1500 ft-ért vettem ott, igaz akkor le volt árazva. Ami meg külön tetszik a KIK-ben, hogy elég nagy a választék. Legalább is nálunk.
2012. márc. 12. 17:08
 3/5 anonim válasza:
És mindig vannak ,,filléres" akciók.
2012. márc. 12. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Én vettem tipegőt tavaly ősszel 1500 forintért, télen 2 részes együttest (pulcsi+nadrág) 1890-ért. Nekem van egy hülye ... hogy is nevezzem ... nem tudom ráadni lányomra a használt ruhákat, pedig vettem neki turiban is, vaterán is. Olyan rossz érzésem van ilyenkor, azonnal le is veszem róla. Pedig nem vagyunk hú de eleresztve anyagilag, inkább legyen 2-3 ruhácskája, de az legyen új. Szégyellem is magam emiatt rendesen, de nem tudok vele mit kezdeni.

Egy szó, mint száz én rendszeresen szoktam itt vásárolni. Hálózsákot az Auchan-ból veszek, bodykat a Coraból, de a többit a KIKk-ben.

2012. márc. 13. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó dolgok vannak a Kik-ben, nagy a választék, én ott a lányomnak mindig találtam megfelelő ruhát, sőt bejártam az egész várost (Debrecen), és csak ott találtam 1,5 hónapja vastag harisnyát a lányomra!
2012. márc. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!