Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én elhiszem hogy dolgoznak a...

Én elhiszem hogy dolgoznak a kismamában a hormonok, de ennyire?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem ismerek magamra...annyira ijedős vagyok, hogy az már szörnyű. Ez előtt imádtam a horror, thriller filmeket szinte faltam őket minden mennyiségben, most pedig még egy helyszínelős film alatt is szinte rettegek. Más is érzett ilyeneket?
2009. jún. 10. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azon kezdtem el pityeregni, hogy a hiradóban bemondták, hogy orvosok kirepültek afrikai területekre és nagyon beteg gyerekeket gyógyítanak - mindezt anyukáméknál vacsoraevés közben.
2009. jún. 10. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a kocsiba félek nagyon!!A férjemre néha a frászt hozom.Pedig bírtam a sebességet de hát az anyai ösztönök beindultak.Én egy horror 3d.-t néztem a moziba még úgy 12 hetessen de megfogadtam hogy soha többet,ez most nem nekem való.Most mondta a híradó hogy egy halott fiúcska szerrveivel 5 kis életet mentettek meg.Végig bőgtem.Ez már csak így van!!
2009. jún. 10. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanigy vagyok,régebben horror minden mennyiségben,olyan filmeken csak röhögtem amiktől még a pasiknak is felfordult a gyomruk,multkor meg csukott szemmel néztem a helyszinelős filmet,és majd össze sz..rtam magam:-)ja,mellesleg 2 hete megszültem,és még mindig...
2009. jún. 10. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok!nekem is a helyszínelős filmek voltak a kedvenceim(megvan dvdn az egész)két rész maradt ki mikor terhes lettem,de azzt majd egyszer megnézem!amúgy én bármin tudok sírni!Most a down-kockázat értékelésem volt számomra furcsa még a dokinál is sírtam, ott vigaszataltak a párommal!pedig a doki szerint tökéletes!(azt hiszem most örömömben sírtam)Mindenkinek kitartás!
2009. jún. 10. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi elmentünk moziba kb a 36.héten lehettem.Megnéztük a Mamma miát.Hát lányok én régen bőgtem annyit mint akkor!!!A férjem meg jókat röhögött rajtam.(azóta én is!)
2009. jún. 10. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Na, pont tegnap voltam úgy hogy mosogattam, és az ablak nyitva volt előttem. 2 macska összeugrott a belső udvaron és a frászt hozták rám annyira megijedtem. Aztán még vagy 3 dologtól ijedtem meg de nagyon! Még a hasamba is belenyilalt. Pedig nem voltam ijedős, és meg is lepődtem magamon.

Bőgni meg mindenen tudok és sokat szoktam, nagyon érzékeny lettem :)

Üdv. 23 hetes km

2009. jún. 10. 19:52
 7/7 A kérdező kommentje:

A híradót én is néztem és szintén bőgtem...A kocsiban szintén félek, kivéve ha én vezetek...Ja és igaz még csak 19 hetes vagyok, de attól rettegek, hogy ha már a szülés közelében leszek, akkor valaki/valami megijeszt és attól indul be a szülés. (persze tegnap néztem egy ilyen videót a neten) Hát ezek szerint akkor csak a hormonok...

Köszönöm a sok választ:) Boldog baba várást, babázást:)

2009. jún. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!