Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írnátok pozítiv történteket?

Írnátok pozítiv történteket?

Figyelt kérdés
A kistesóval próbálkoztunk és a 15. héten elvetéltem.Az okát természetesen nem tudni,de ez már az elejétől fogva kicsit problémás terhesség volt.Sokat barnáztam,megnyugtattak,ez hormonális változás miatt van.Volt vmi gyulladásom is,arra kaptam kúpot,de ez még az 5. héten volt.Tehát mindig voltak problémáim,tudtam,hogy benne van a pakliban,hogy elmegy a baba.Most mégis egy kicsit el vagyok keseredve,és félek,hogy nem jön össze a kistesó.És ha összejön,ki fogom tudni hordani?Most több az esélyem hogy másodszor is elvetéljek?
2012. márc. 10. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is nagyon sajnálom, ami veled történt:( Nekem is volt egy missed ab-om novemberben-sajnos nem fejlődött a babám, ezért meg kellett szakítani a terhességet:( Elős baba lett volna.

Írtad, hogy az 5. héten kellett kúpot használnod? Milyen kúpot kaptál? Ugyanis én nekem is kellett egy gyulladásra a terhességem elején, és én picit gyanítom, hogy lehet az is közrejátszott a babám elvesztésében:(

2012. márc. 10. 15:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia!Pimafucin, azt hiszem vhogy így írják.Miért gondolod ezt?Veled mi történt?
2012. márc. 10. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy missed abom.

De már van egy 1 éves kislányom.

Végig rettegtem vele a terhességet, az első miatt.

Egy tanácsot fogadj meg: a következőnél, ahogy pozitív lesz a teszt, használj Utrogestant, vagy szedj Duphastont!!!!!!!!

2012. márc. 11. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: a Pimafucint lehet terhesség alatt is használni. (nekem is kellett, többször is) Általában gombára adják, és annak semmi köze a terhesség rossz kimeneteléhez.
2012. márc. 11. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!