Pozitív lett a tesztem!?! Tudnátok ajánlani valakit?
Nincs Budapesten bejelentett lakcímem, de itt élek férjemmel, így fogadnak a kórházban?
Milyen kórházba szültél, melyiket ajánlanád?
Az első választ nem nagyon értem!
Szerintem fogadnak így is, hogy vidéki a lakcímed.
Ha abból indulok ki, hogy ha magánorvosa van az embernek, akkor abban a kórházban szül, ahol a doki dolgozik, még akkor is, ha az nem a területileg illetékes kórház.
Én a Jánosban szültem, jó volt mert van PIC osztálya, a kisfiam pedig sajnos odakerült egy pár napra.
De biztosan van a Jánosnál jobb kórház is.
Én is vidékről jártam a III.kerületi Szent Margit kórházba.Ha van taj kártyád,akkor fogadnak.
Szívből ajánlom a kórházat.
Köszönöm a 2. és a 3. választ!
Az elsőnek, meg csak annyit, ha nem tud normális választ akkor ne írjon, főleg ne ilyet!
Szerinted terhesség kategóriába mi más kérdés lenne?
Nekem nincs túl jó tapasztalatom erről... Múltkor volt egy kisebb balesetem (belevágtam az ujjamba baltával), és a legközelebbi kórház (Honvéd) ügyeletére mentem vele. Semmi komolyat nem kellett volna csinálni vele, tehát nem kellett összevarrni meg ilyenek, csak szakszerűen bekötözni és egy tetanuszt adni. Két orvos vitatkozott, hogy mi legyen, de végül nem fogadtak, mivel területileg nem oda tartozom... És vérző ujjal, mocskos kézzel elküldtek a Fiumei úti Baleseti Központba.
Viszont amikor megbetegedtem (ez régebben volt), bejelentkeztem az akkori albérletemhez tartozó háziorvoshoz, azóta is oda járok. Pedig azóta sincs bejelentett lakcímem Pesten.
Visszatérve az esetedre, testvérem ugyan vidéki, kislányát egy budapesti kórházban szülte, mivel a területileg illetékes kórházról nincsenek túl jó tapasztalatok, a választottról pedig jót hallott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!