Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vettetek légzésfigyelőt?

Ti vettetek légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés

Szükségesnek tartjátok?Velünk fog aludni a pici egy szobában..

38hkm

2012. márc. 10. 14:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, felesleges. Nem vettünk. Első gyermek kislány, most lesz 2 éves, a kezdetektől külön szobában alszik. Az első 6 hónapban nyitott ajtó mellett ( mármint a mi és az ő szobája közt van egy ajtó ), utána félig becsukva. Most vagyok a kisöccsével 29 hetes, most sem fogunk venni.
2012. márc. 10. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi is vettünk, nálunk is volt néhány riasztás. Szerintem hasznos dolog.

Én nem is hallottam, hogy tanfolyamot kell végezni hozzá. Simán elolvastam a könyvecskét, hogy mit kell tenni, és a védőnő is gyönyörűen elmondta amikor megkérdeztem tőle.

2012. márc. 11. 07:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Még nem tudom hogy vegyünk-e...sajna elég drágák!
2012. márc. 11. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi vettünk és nem vált be. Állandóan beriasztott és soha nem volt rá oka. Én meg idegbeteg módjára rohantam a kiságyhoz mindig. Aztán meguntuk és kb 3 nap után elraktuk a szekrénybe és nem volt semmi baj.
2012. márc. 12. 06:47
 15/16 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

A légzés figyelőkön lehet állítani érzékenységi fokokat. Bár nem tudom, hogy mindegyiken lehet-e, a miénken lehetett. Meg, hogy hány másodperc után riasszon. Így elég kicsi volt a téves riasztások száma.

2012. márc. 12. 08:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem ennyi példa elég lenne rá hogy vegyek...gyerekéletekről volt szó....

Egyébként lehet bérelni a védőnői szolgálaton és a kórházban is.

2012. márc. 12. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!