Normális lehet, hogy még egyáltalán nem feszül a mellem és nem is érzékeny? Nálatok mikor jelentkezett eme tünet?
Elvileg 7 hetes kismama vagyok második babával (jövőhéten megyek még csak orvoshoz). Igazából nincsen semmi tünetem, néha egy kis hányinger, de nem vészes! Korrábban, a menstruációs ciklus alatt soha nem éreztem érzékenynek a mellemet! Nem is emlékszem pontosan, hogy első terhességemnél mikor keztek el "megnőni" a melleim.
Itt viszont sokan írják, hogy szinte a mellérzékenység az első tünet (akár már a pozitív teszt környékén)!
Van olyan kismama, aki hasonlóan hozzám, a terhesség legelején nem érez semmi különösebb változást a testén (pl a mellein)?
Nekem sem volt semmiféle tünetem, rosszullétem, max a 8. héten kis émelygés.Korábban a ciklus alatt sohasem feszült, nem volt érzékeny a mellem, most a terhesség alatt sem. A párom mondja, hogy nőtt a mellem, de én szinte semmit nem vettem észre.
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!