Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fogantatás után hány nappal...

A fogantatás után hány nappal kezdődhet a szeméremajkak duzzadása, és a melleken a kék éresedés? 6nap után létezhet ez? Leírnátok hogy nektek melyik volt a legelső tünet és mikor jelentkezett?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat nappal a fogantatás után biztos nincs semmi ilyen tünet. Ha baba is van a dologban akkor is csak a beágyazódás előtt tart a folyamat. A tünetek személyfüggők és tág határok között változhatnak. A vérzés elmaradásáig nincs semmi olyan tünet amiből biztosan terhességre lehet következtetni, az addig jelentkező tünetek lényegesen nem térnek el a menstruáció előtt tapasztalt tünetektől.
2009. aug. 2. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Leghamaram a mensi elmaradása körül lehetnek tünetek.Nekem az első terhességgel a nemvárt előtt két nappal már annyira fájtak a melleim, hogy tudtam baba van.A másik kettőnél már nem voltak ilyen korán tüneteim.

Most még biztos nincs semmi tünet, kb. most ágyazódik be, ha van ott valaki.

sok sikert.

2009. aug. 2. 12:06
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm, hát akkor nem tudom mitől lehet ez, remélem nem marad ilyen a mellem:S (ha nem vagyok babás)

esetleg még az lehet hogy nem akkor van peteérésem amikor a ciklus.hu állítja, mert különben fogalmam sincs hogy mikor van, csak aszerint gondolkoztam, mert ha nem akkor van akkor már több idő is eltelhetett.

2009. aug. 2. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:
A ciklus.hu nekem általában rosszul jelezte, lehet neked is.
2009. aug. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!