Mikor kiderült hogy babát vártok, vagy még mielőtt nem tudtátok, nem jelentkezett megfázásos tünet nálatok?
Figyelt kérdés
Orrfolyás, köhögés..sok kismamánál hallom, hogy átesik ilyenen, sokszor még akkor amikor nem is tudja a babát.2009. nov. 16. 18:09
1/8 anonim válasza:
Nálam volt igen.én nem is tudtam h ez a dolog általános a teherbeesésnél.ezt most hallom elöször:)én most vhogy gondolkoztam el ezen h juniusben tudtuk meg a babát és elötte hónapban kaptunk egy cicát és júliusban lett meg a toxom és ugye a toxonak az egyik tünete a nátha.de negatív lett a toxom akkor remélem nem attól volt junisban a megfázás.bocsánat ha kicsit bonyolultan foglamaztam.remélem értitek:)26 hetes kismama
2/8 A kérdező kommentje:
köszi.. és szedtél gyógyszert rá?
2009. nov. 16. 18:17
3/8 anonim válasza:
A terhesség egyik korai tünete a nyálkahártyák fokozott aktivitása, orrnyálka, torok, hüvelyfolyás, fokozott nyáltermelés. ettől még lehet hogy te tényleg megfáztál, de az a terhesség első tünete is lehet, nekem a nemvárt előtt egy héttel már folyt az orrom és "csorgott" a nyálam:)
4/8 anonim válasza:
huuu ezzel a kérdéssel megfogtál.olyan rég volt he nem is emlékszem rá.:)de asszem nem.nem vok egy gyógyszer szedős fajta:)talán algoflexet 1-2 db-ot de mást tuti nem.beteg vagy?
5/8 anonim válasza:
én beteg voltam egy hétig, mielőtt pozi lett a tesztem, és gyógyszert is vettem be, mert inkább egy gyógyszer, mit a szenvedés és láz. szóval a válaszom igen.
6/8 A kérdező kommentje:
igen, meg vagyok fázva. és volt már egy terhességem ahol ugyanez volt a tünetem, és rá egy hétre derült ki a baba.. szóval gondoltam van összefüggés és máshol is olvastam. Remélem egy hét múlva igazam lesz:-))
2009. nov. 16. 19:49
7/8 anonim válasza:
Énekem az volt a furcsa,hogy máskor max 5-6 nap és tul voltamrajta.De most majd 3 hétig folyt az orrom . De legszebb álmombam sem gondoltam volna hogy a babo játszik ebben nagy szerepet.12+3 hetes km. :-)
8/8 anonim válasza:
Én is mielőtt pozitívat teszteltem volna elmaradás után egy héttel,már két hete el volt dugulva az orrom,úgy mond orrhangon beszéltem,én azt hittem,mivel nem fájt a torkom,hogy biztos allergiás vagyok!:)19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!