olyan mintha a nyakába lenne a zsinór, de ezt már csak itthon vettem észre,nem vagyok biztos benne, azért kérdezem, hogy szólnak-e ha ott van.
2012. márc. 10. 12:13
3/7 A kérdező kommentje:
remélem akkor csak én keverem össze valamivel
2012. márc. 10. 12:14
4/7 anonim válasza:
Ne izgulj!!!Ha a nyakán lenne egyből szólt volna és észre is vette volna.
2012. márc. 10. 12:31
5/7 anonim válasza:
Ha a nyakán van a köldökzsinór sem kell aggódni. Nekem volt ilyen és azt mondta a doki, hogy ez simán előfordul, de nem okoz problémát. Azt mondta úgy képzeljem el, hogy a nyaka körül van, nem rátekeredve. Olyan mint egy sál, ami nincs összekötve, csak lóg a nyakadban. A picik még sokszor játszanak is vele a pocakban. Szorongatják, az ujjaik közé veszik, sőt már olyan 4d képet is láttam, hogy a szájához húzta. Szóval nyugi. :) 37 hetes
2012. márc. 10. 12:47
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)
2012. márc. 10. 13:09
7/7 anonim válasza:
én is úgy hallottam, hogy gyakran van a nyakuk körül, de ez laza, tehát attól még megy benne a keringés , dokim szerint ezért jó hogy nem minden pillanatban van uh-n a gyerek, mert folyton lenne min izgulni.:)
inkább szülés környékén fontos, hogy ha rajta is van, ne legyen totál szorosan (de van aki így is a nyaka körüli zsinórral születik és semmi baja, elvégre nem rácsomózva van szorosan, csak egész kevés esetben van ebből bibi)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.