10 hetes terhes vagyok és a köldökzsinórnál kis csomót láttak ultrahangon. Hallott már valami ilyet?
Nem látják pontosan, hogy mi az és milyen, azt mondták, hogy biztos nem a baba egészséges, feljebb a köldökzsinórnál van egy kis megvastagodás/csomó. Áramlás van benne, azt mondják később látják, hogy mi az vagy mitől lehet az.
Halott már valaki ilyet? Nem lehet belőle baj? Neten semmit nem találok róla csak a későbbi terhességnél előforduló köldökzsinór tekeredésről, de ez nem az.
Jaj de jó, hogy ezt írtad, dokim is biztatott, hogy nem lesz baj, csak hát ugye az ember folyton aggódik!
Köszönöm, hogy Te is megnyugtattál:)
Szép estét Neked!
Nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de az én Fiamnak a köldökzsinórján egy valódi csomó volt, azaz addig bukfencezett, ameddig csomót kötött rá ... Nálunk csak a születésekor derült ki, el is volt hűlve a doki és a szülésznő. Mindenesetre problémát nem okozott.
Hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!