Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18heti ultrahangon azt mondta...

18heti ultrahangon azt mondta a doki, hogy három csíkot lát a lába között, de ott van a köldökzsinór. Lehet fiú?

Figyelt kérdés
18heti ultrahangon azt mondta a doki, hogy három csíkot lát a lába között, de ott van a köldökzsinór, ezért biztosat nem tud mondani, de inkább lány. Én is három egyforma hosszú csíkot láttam. Járt már valaki így? Mi lett belőle? :)
2011. dec. 16. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiunk most 23 hetes a pocakban ilyen a kép a fütykösről(19+4 hetes volt):

[link]

A kislányom pedig 23 hetes képe ilyen volt:

[link]

Nem tudom, hogy tudtam e segíteni, remélem igen... :)

2011. dec. 16. 16:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a fotókat! Hát, egyikre sem hasonlított:)) Lehet, hogy a köldökzsinór ennyire takarhatta?
2011. dec. 16. 16:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom végig a lába között tartotta a köldökzsinórt!:)32. hétig fiút vártunk! :)

Akkor egy másik doki uh-zott,mert kórházban voltam...Hát Ő megtalálta a méhét!Így derült ki hogy a "kukaca" a köldökzsinór volt! :)

Most a második várandóssűágom alatt a doki a 14. héten 90%-ra a 18. héten 100-ra mondta hogy cumis!

Szóval minket a két éves lányunk eléggé megtréfált :)

2011. dec. 16. 17:12
 4/12 A kérdező kommentje:
:) HA KÖLDÖKZSINÓRT TARTJA A LÁBA KÖZÖTT ÉS NEM MÁST, AKKOR NEKÜNK IS LÁNYUNK LESZ.:)
2011. dec. 16. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

óóóóóóóóóó

Nem cumis, hanem cuNis!

Bocsi :)

2011. dec. 16. 17:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete én is kérdeztem erről:) itt a link, ott töltöttem is fel fotót meg egy másik anyuka is megmutatta az uh-képüket, na most azóta is lánynak látják:) de még mindig nem vagyok meggyőzve mert én inkább zacsit látok:)))

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2011. dec. 16. 18:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket! Az én kislányomnak is ugyanígy nézett ki és én is fiúnak láttam akkor. Mi most a másodikat várjuk de épp az a gondom, hogy nem látszott, hogy mije lehet, mert valószínűleg elfedte a köldökzsinór. Én abból gondolnám,,hogy lány lesz, mert a zacsi csak adna valamilyen körös formát, ami kibukkanhatna valamelyik oldalon.
2011. dec. 16. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem 4 dn mutatta a szonográfus a 3 csikot és hogy azt jelenti kislány az is lett..:-))
2011. dec. 16. 21:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Lány lesz. Kiderült:)
2012. jan. 1. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Gratula!

Én vagyok aki már válaszolt és szintén a második kislányát várja! :)

2 éves kislány és 21 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. jan. 1. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!