A múltkori ultrahangon láttam, hogy a baba arca előtt megy át a köldökzsinór, ugye nem tekeredik a nyaka körül?
Figyelt kérdés
33. hétben vagyok, másfél hete voltam az uh-n, az orvos nem mondta hogy valami baj lenne, azt mondta minden ok. De én picit izgulok, nem is volt befordulva, nem tudom most be van-e. Úgy hallottam ha a köldökzsinórba belegubancolódik nem tud befordulni. Majd csak egy hét múlva megyek a dokihoz, a magzatmozgást számolom, csak nem lesz gond.2008. júl. 23. 12:06
1/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond!Nem kell a legrosszabbra gondolni.A köldökzsinór úszkál a magzatvízben ide-oda.Nem tekeredik a nyaka köré,de ha valami változást észlelsz a mozgásba,azonnal értesítsd a dokidat.Boldog hátralevő heteket kívánok!22 hetes kismami
2/2 anonim válasza:
Szia!!Nekem a 4Ds uh-on volt az arcocskája elött a köldökzsinór. De a vizsgálat végére már el is tűnt onnan!!Nyugodj meg, nem lesz semmi baj!!Amúgy azt érzed, ha megfordult, pl: a bordáidnál érzed a rúgásokat, néha hírtelen pisilhatnékod van, és csíp a hólyagod.... Ha érzed a bordáidnál a babót, akkor tuti befordult!!Sok szerencsét, és vigyázz magatokra!!32hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!