Nagyon korai az UH?
Én kb. 6 hetesen + pár naposan mentem dokihoz, mert úgy kaptam időpontot, és akkor már volt szívhang is.
Lehet, hogy érdemes lenne várni egy hetet.... de ha elég gondos/figyelmes a dokid és elmondod neki, hogy +teszted van, akkor nem fog kárt tenni a babában.
Szerintem köttesd ki a netet a következő nyolc hónapra, nem vicc, bele lehet bolondulni, olyanokat olvas az ember. :)
Először is: gratulálok, másodszor: én várnék még a betöltött 7. hétig, akkor tuti minden, harmadszor: egy egészséges terhesség körültekintő orvosi vizsgálattól nem hal el, nem keletkezik haematoma. A hüvelyi fejtől néha előfordul kisebb vérzés az érfalak gyengesége miatt, de ezek a vizsgálatok nem veszélyesek.
31 hkm
Tegnap olvastam h a szív pontosan a 6.hét betöltésekor kezd pulzálni.
Én 6 plusz 4 mentem és már volt.
Szia! Először is én is szeretnék gratulálni!
Nekem az utolsó menstruációm jan. 18-án volt. Jó sokára, a ciklus 40. napján lett pozitív a teszem. Én most hétfőn (márc. 12.) megyek orvoshoz! Nem érzek igazából semmit (néha egy kis hányingert), de nagyon szeretnék már bizonyosságot nyerni (UH-ból), hogy valóban ott van a pocakomban a kistesó, hogy jó helyen tapadt e meg stb!
Szerintem nyugodtan menj el a megbeszélt időpontra....Ha még nem is lesz szívhang, akkor 1-2 hét múlva úgy is vissza hív majd az orvos egy újabb UH vizsglatra! Az első alkalomkor nem is szükséges szerintem még mauális viszgálat (hiszen a méhszáj több mint valószínűleg zárt).
Szóval, hajráá! Gondolom első baba lesz....
Jó babavárást!
Szia!
Én is 5 hetesen voltam először akkor csak petezsákot látott de amikor 2 hét múlva visszamentem már volt szívhang is.
Nyugodj meg nem lesz semmi baj.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!