Korai még orvoshoz menni 6 hetesen?
Szia!
Szerintem várj még pár napot és akkor biztos lesz már szívhang is. A rosszullétek miatt miért akarsz sürgőssen dokihoz menni? Nálam is ekkor kezdődtek és kb. a 12 hétig abba se maradtak. Ha nagyon fáj a fejed vegyél be algopirynt azt lehet.
Boldog babavárást!:)
Én a te helyedbe nem mennék még orvoshoz. Várnék még 1 hetet. Sajnos én 2 hete jártam úgy,hogy 5 hetesen elmentem orvoshoz ,megvizsgált aztán utána elkezdtem vérezni és el is veszítettem a babámat. Megfogadtam,ha újra terhes leszek 7-8 hetes koráig el sem megyek orvoshoz.
Szerintem várj még 1 hetet!
Nem biztos, hogy látni fogja már, hogy ikrek.
Az, hogy rosszul vagy, jó jelnek tekinthető, tehát én biztosan várnék 7-8 hetes koromig.
A doki meg úgyis vissza fog hívni, de ha "nem bírsz magaddal", és a pénztárcád is engedi, akkor menj.
Honnan tudod ilyen pontosan, hogy 6 hetes 1 napos vagy????
Én csak annyit tudok, hogy a ciklusom 23. napján voltunk együtt a férjemmel, a 40. napon lett pozitív a tesz. Így én akkor kicsivel több, mint 4 hetesnek számolom magam. A héten megyek orvoshoz, illetve UH-ra (ciklus 50. napján)! Eddig csak egy kis fejfájásom volt, semmi egyéb tünet! Én is babonás vagyok (kicsit), azért orvoshoz elmegyek! Viszont bejelenteni a családnak barátoknak csak 10-12 hét múlva fogjuk, hogy bővül a család a tesóval.... (-:!!!!!
A tüntetek miatt nem kell sürgetned az orvoshoz menetelt. Természetes velejárója a terhességnek, azt jelzi, hogy minden rendben, reagál a szervezeted a hormonális változásra.
Jó babavárást!
Akkor menj, ha attól jobban érzed magad, de szívhang így sem lesz előbb, tehát vissza kell majd menned, és az "ikerkérdés" sem biztos, hogy eldől, tehát pontosan ugyanabban a "bizonytalanságban" leszel vizsgálat után, mint előtte.
Ezért mondja mindenki, hogy érdemesebb várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!