Korai még a baba?
2 hónap múlva 24 leszek most vagyok 8 hetes terhes, a leendő férjemmel élünk együtt már 1 éve. (7 nap mulva esküvő) dolgozom(gyerekekkel foglalkozom), főzök, mosok, takarítok. Nem járok sem bulizni sehova sem.
Szerintetek korai még 24 évesen?
Szia.
Arra lennél kíváncsi,hogy a társadalomnak mi a véleménye egy 24 éves kismamáról?
A lehető legtökéletesebb időpont a szülés és a gyermekkel való együtt élés szemponjából.Tele lelkesedéssel energiával stb.
Ez így teljesen rendben van.
Én 20 évesen szültem a lányomat és 27 évesen a fiamat.
Én is 24 éves vagyok, 4 éve férjnél vagyok boldogok vagyunk mindenünk megvan ami kell. Most várjuk az első babánkat, 15 hetes terhes vagyok.
Egyáltalán nem korai, sőtt ez a legideálisabb kor szerintem.
Először is gratulálok a babához, és az esküvőhöz is! :)
Ha mindketten szeretnétek a babát, akkor dehogy korai! 24 évesen meg pláne! Én a 23. szülinapomat a 1,5 hós lányommal a kezemben ünnepeltem. :)
Miért lenne korai? :) Én 25 vagyok, júniusra várjuk a kislányunkat :)))
Nem a kortól függ, hanem attól, hogy mennyire vagytok érett személyiségek a pároddal és hogy meg tudjátok-e teremteni a picinek a megfelelő körülményeket :)
köszönjük szépen!
Azért kérdeztem mindezt mert az édesanyám teljesen ellenzi mind a házasságot amit már 1 éve tervezünk és mind a kisbabát akit szintén tervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!