Korai terhesseg eseten ha beveszem az esemeny utani tablettat mi tortenik? Elmegy a baba?
Szia!
Elvetélni nem fog tőle,- hatása az bármi lehet, a semmitől a magzatkárosításig, ezt előre nem lehet tudni.
Sms-t írj neki, vagy hívd fel, hogy ez nem "abortusztabletta" , nagy butaságot csinál...
Szerintem is es nagyon kiakadtam ezen,hogy hogy kepes valaki erre....inkabb megerdemelne a csaj 2 nagy pofont,hogy eszhez terjen,de ahogy a sracot ismerem...,
o a volt baratom es sajnos nem egy eros jellem.
En biztos nem hagynam.
Ma csinalt pozitiv tesztet, mar reg kifutott az idobol.
Ennyi esze hogy lehet es nem tizenevesrol van szo.
Felnott norol,akinek szombat este fel 10kor jut eszebe, amikor egesz nap maszkaltak,hogy el kene valamivel hajtani azt a gyereket.Ez szamomra felfoghatatlan........
Majd a kaparás után megy el neki! Borzasztó. Persze hogy nem megy. Max72 óra, de ez is necces. De hogy van ez,úgy tudom nem lehet már kapni vény nélkül postinort, vagy már más a neve? Évekkel ezelőtt biztonság kedvéért nálam volt mindig, előre gondolkodtam.
Amit az ismerősöd csinál az nem védekezés hanem gyilkosság.
A hatalmas hormon beviteltől rosszul lesz:
Vérezni fog, görcsölni fog a hasa, hányingere lesz, émelyegni fog, nagy eséllyel hányni is fog és szédül majd.
Ám a terhesség ennek ellenére több mint 50% hogy nem szakad meg. A szervezetét jól tönkrevágja, de meg is érdemli. Ha terhes és nem akarja megtartani, akkor abortusz, nem kísérletezgetés....
En meg 1999-ben vettem be ilyet,mert elszakadt az ovszer, masnap kivaltottam es 2 ora mulva kihanytam, aztan egesz ejjel hanytam es tobbet nem szedhetek semmilyen fogamzasgatlot,mert rosszul vagyok toluk.
Nem tudom,hogy terhesseg eseten ,amikor amugy is valtozik a hormonrendszer milyen hatasa lesz,de kivancsian varom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!