Korai terhesseg eseten ha beveszem az esemeny utani tablettat mi tortenik? Elmegy a baba?
Ha minden igaz mar meg is kapta,ismerose dolgozik a gyogyszertarban,kiadja veny nelkul. Ugyanis orvosnal nem volt es ha lett is volna terhesseg eseten ugysem irnak fel neki. Kenytelen volt maskepp megoldani.
Amugy miert ne kapnal gyogyszert veny nelkul? En is tudnek szerezni gyogyszertabol,egy telefonomba kerul.
Manapsag mindent lehet,csak ismeros kell.
Ha jól tudom nálunk nincs injekcós megoldás, amikor már ennyi idős a magzat, pláne.....majd kaparásra kell mennie.
Mindnesetre jó nagy hülye, ha azt hiszi ezzel majd megszakítja a terehsségét.
Mindegy, ha el akarja vetetni mindenképp akkor vegye csak be, mert szegény magzatot úgyis "eltűntetik" majd az orvosok, de legalább olyan rosszul lesz a szerencsétlen idióta hogy többet kétszer is sorba áll észért ha már előszörre nem került sorra-
Egyetertek Kedves utolso!!!!!!!!!
Remelem rosszul lesz,megerdemelne!
Nalunk nincs injekcio es semmi mas modszer. Majd megirom mi lett a lannyal,mar szerintem biztos bevette.
Kedves kéredező,feltételenül irjál,mi lett a lánnyal.
Hát én nem akarom őt minősiteni,de a véleményem az megvan róla.
Persze az nem pozitiv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!