Az rossz ötlet ha 1 szobába lesz velünk a picúr? Vagy nagyon égő hogy a picurnak nincs külön szobája?
Szia! Én az első 6 hétben együtt aludtam a picivel, utána azonban átvittem a szobájába a saját kiságyába, kicsi a lakás, az éjszakai csöndben így is hallottam minden mozdulatát. Nekünk ez vált be, mi is nyugodtan kipihenjük magunkat és a picimnek sincs "késztetése" hogy sokat felkeljen, ha már úgyis ott vagyok mellette, nyugodt, jó alvó, kiegyensúlyozott baba. De minden baba más, minden szülő is más, néhány héten-hónapon belül kiderül hogy melyik a nektek való megoldás, ebben nem nagyon lehet tanácsot adni. De az évekik egy ágyban alvást azért nem tanácsolnám, rá fog menni a házasságotok, még ha az anyukák nem is így látják, az apukáknak ez megterhelő...
16 hetes + 18 hós
Mi másfél szobás lakásban élünk 60 m2-en és a 8 hetes lányunk velünk alszik (kicsit hirtelen jött a baba, nem terveztük, helyünk sincs). Ha 2 éves lesz, megörökli a rokonoktól a gyerekágyat, mi pedig a férjemmel kiköltözünk a kanapéra.
De van egy barátnőm, akinek 2 éves lánya van és egy pár hetes kisfia. A férjével 4-en vannak egy szobában. Nekik bejött. Ha titeket nem zavar, nem hinném, hogy ciki lenne!
én eleve külön akartam tenni, két pici szobánk lesz a manzárdon, mindent hallani fogok így is, és féltem a későbbi átszoktatástól, meg aztán valljuk meg, anyucinak apuci mellett a helye az ágyikóban, nem a baba mellett (hadd legyen neki saját szobája). A mai napig nem értem azokat, ahol anyuci a kicsivel alszik, apuci meg külön.
Szóval, mivel úgy néz ki, a manzárdot nem fejezzük be a picúr érkezéséig, az első 3-4 hónapban velünk lesz a földszinti szobában, és belehúzunk, hogy befejezzük a fenti két szobát. A babának csend és nyugalom és saját szoba kell. Ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!