Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az rossz ötlet ha 1 szobába...

Az rossz ötlet ha 1 szobába lesz velünk a picúr? Vagy nagyon égő hogy a picurnak nincs külön szobája?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy ha majd nagyobb lesz akkor lersz neki külön szobája!....
2009. jún. 10. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én az első 6 hétben együtt aludtam a picivel, utána azonban átvittem a szobájába a saját kiságyába, kicsi a lakás, az éjszakai csöndben így is hallottam minden mozdulatát. Nekünk ez vált be, mi is nyugodtan kipihenjük magunkat és a picimnek sincs "késztetése" hogy sokat felkeljen, ha már úgyis ott vagyok mellette, nyugodt, jó alvó, kiegyensúlyozott baba. De minden baba más, minden szülő is más, néhány héten-hónapon belül kiderül hogy melyik a nektek való megoldás, ebben nem nagyon lehet tanácsot adni. De az évekik egy ágyban alvást azért nem tanácsolnám, rá fog menni a házasságotok, még ha az anyukák nem is így látják, az apukáknak ez megterhelő...

16 hetes + 18 hós

2009. jún. 10. 10:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi másfél szobás lakásban élünk 60 m2-en és a 8 hetes lányunk velünk alszik (kicsit hirtelen jött a baba, nem terveztük, helyünk sincs). Ha 2 éves lesz, megörökli a rokonoktól a gyerekágyat, mi pedig a férjemmel kiköltözünk a kanapéra.

De van egy barátnőm, akinek 2 éves lánya van és egy pár hetes kisfia. A férjével 4-en vannak egy szobában. Nekik bejött. Ha titeket nem zavar, nem hinném, hogy ciki lenne!

2009. jún. 10. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 7 éves koromig nem volt külön szobám, mindig egyik szülőmmel aludtam. Külön műszakban dolgoztak, egyikük általában éjszakás volt. Ha mindketten otthon voltak, hárman aludtunk együtt. Nagyszülőkkel laktunk, nem volt helyünk. Csak akkor lett saját szobám, amikor elkészült a házunk. Nem szenvedtem semmilyen hátrányt a saját szoba hiánya miatt, sőt! Minden lefekvéskor a sötétben tudott nekem mesélni apukám vagy anyukám. :) Én nagyon szerettem, de a külön szobát is egyből megszoktam, nem kéretszkedtem át a szüleim mellé. Persze mindenki másként éli meg, nem tudom, a te picurod hogyan reagálna rá később.
2009. jún. 10. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

én eleve külön akartam tenni, két pici szobánk lesz a manzárdon, mindent hallani fogok így is, és féltem a későbbi átszoktatástól, meg aztán valljuk meg, anyucinak apuci mellett a helye az ágyikóban, nem a baba mellett (hadd legyen neki saját szobája). A mai napig nem értem azokat, ahol anyuci a kicsivel alszik, apuci meg külön.

Szóval, mivel úgy néz ki, a manzárdot nem fejezzük be a picúr érkezéséig, az első 3-4 hónapban velünk lesz a földszinti szobában, és belehúzunk, hogy befejezzük a fenti két szobát. A babának csend és nyugalom és saját szoba kell. Ez az én véleményem

2009. jún. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!