Erőspaprikát ettem most 3db-ot, de csak a 3. volt erős és utána mondta anyukám, hogy ez nagyon rossz ötlet volt. Most sokat ártottam a babának? Nekem nagyon jól esett.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 13:30
2/5 anonim válasza:
Ami neked jól esik, azzal nem ártasz. Terhesen nekem is jól esik most a csípős, no azért túlzásba nem viszem, de jó.
3/5 anonim válasza:
Mindkét gyerkőcőmmel megettem a csípős gyrost. Akkor az esett jól. Semmi bajunk nem lett!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ha bedobtál volna 3 felest, az lett volna rossz ötlet, de egy erős paprika! A barátnőm egész terhessége alatt az erős/csípős kínai levest kívánta, és a gyerkőcnek semmi baja sem voltl, pedig biztos megevett belőle egy kondérral.
Amúgy én is kívánom az erőset, igaz, túlzásba én sem viszem.Egyél, ami jól esik!
Minden jót!
23 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
14 hetes vagyok es mindig eszek valami eröset,imadom,szerintem nem arthat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!