Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az rossz ötlet ha 1 szobába...

Az rossz ötlet ha 1 szobába lesz velünk a picúr? Vagy nagyon égő hogy a picurnak nincs külön szobája?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy ha majd nagyobb lesz akkor lersz neki külön szobája!....
2009. jún. 10. 09:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
nem gond, ha veletek van, de kb egy évesen már kellene neki saját
2009. jún. 10. 09:31
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

szia!

Amíg kicsi, szerintem abszolút nem ciki. Sőt szerintem 2-5 éves korág sem az.A mi picink is mellettünk fog aludni, ameddig csak lehet. Nekem kell a nyugalom, hogy halljam , hogy lélegzik, minden oké; vagy nem kell rohanni a szobájába, ha felriad. Kikelek az ágyból , felkapcsolom a villanyt és máris odaléphetek a kiságyához. Nekem így megnyugtató.

2009. jún. 10. 09:34
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Mi is egy szobában vagyunk a babával még, most lesz 8 hónapos. Még mindig felkel éjszaka, és amíg ez így van addig praktikusabb ha egy szobában vagyunk. Nekünk az vált be, ha éjszaka az első nyöszörgéseknél kiveszem még az ágyából, mert akkor visszaalszik. Ha később veszem ki, akkor annyira belelovalja vagát a sírásba, hogy 1-2 óra is lehet, mire visszaaltatom. Én akkor akarom külön szobába költöztetni, ha már nem kel fel éjszaka.
2009. jún. 10. 09:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Mi egy kétszobás lakásban élünk a férjemmel, én ragaszkodtam hozzá, hogy a baba velünk legyen majd egy szobába az elején.Majd ha egy kicsit nagyobb lesz,(1-1,5éves) akkor berendezzük neki a másik szobát. Én így látom jónak.

Boldog babavárást: 20h.kismami

2009. jún. 10. 09:37
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
ha 2-5 éves koráig nincs külön, akkor nehezen fog tudni elszakadni, félni fog egyedül, állandóan átjárkál majd, inkább korábban kellene átköltöztetni
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 7 hetes a picim,és egy szobában van velünk.Szerintem jobb ha a közelben vagyunk,és talán ő is érzi hogy nincs egyedül.Majd később rakjuk külön szobába mi is,ha nagyobb lesz.És szerintem egyáltalán nem égő,ha nincs külön szobája.
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem,sőt!!Az első éjszakákon rá fogsz jönni, helyesen döntöttél,hogy melletted van.Te is nyugodtabb vagy ha hallod a lélegzését,a picurka is nyugodtabb lesz(hihetetlen radarjuk van!!)8 hetes babás

2009. jún. 10. 09:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz,ha a picinek külön szobája van. Biztos nem tudnám elviselni,hogy ne halljam szuszogni. Mi 4en laktunk egy szobába,amíg nem tudtunk elköltözni ( 10 éves ) koromig,és imádtam. Sőt,ha a párom nélkül megyek haza,és alszom anyuéknál,viszem az ő szobájába a kempingágyat. Szerintem jobb,ha veled van!
2009. jún. 10. 09:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is 2 szoba van.De első perctől egyértelmű volt hogy velünk lesz! Majd meglátjuk mikortól lesz külön! De biztos nem 1 éves korától hanem később!30+4 km
2009. jún. 10. 09:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha sokáig marad így lehetnek problémák az átszoktatáskor. Nekem az unokaöcsém most 5 éves, és 2 éves koráig a bátyámékkal egy szobában volt. A mai napig a sógornőm vele kell, hogy aludjon, különben toporzékol, és éjjel bepisil. Ha ott van melette, akkor nincs gond. Hát, nem tudom, milyen lehet a házaséletük... Pszichológushoz járnak a picivel, aki mondta is, hogy a másodiknál (most várják) max. fél évre rövidítsék le ezt az időt. Persze ez nem törvényszerű, de sajnos benne van a pakliban.

Egyébként rengeteg család van, ahol csak egy szoba áll rendelkezésre, így nem kérdés a külön szoba, és ott is boldog kisgyerekek cseperednek fel :)

2009. jún. 10. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!