Marcius 19 en lesz a csaszarom, akinek progis csaszarja volt leirna hogyan zajlik le?
szuper, azért érdeklődöm, mert sanszos, hogy engem is császározni fognak, és rezelek én is :S
részleteket esetleg írnál?
olyanra gondoltam, hogy meddig nem lehetett csinálnod semmit, mikor foghattad először a kisbabát stb...
ha lenne időd írd meg légyszi.
az s érdekelnem, hogy előtte indítottak-e oxitocinnal, beindult-e a tejed...
előre is megköszönöm :)
és gratulálok a kis jövevényhez :)
Bruce Willis-el vagyunk még egy szülinapon :)
2.vagyok és szívből gratulálok én is! :)
Nekem május 20-án lesz a második programozott császárom.
szia!
hat igaz engem kulfoldon csaszaroztak, de leirom hogy zajlott le.
szoval reggel 10 re bementem fel 11 kor atoltoztettek gyerek szivhangjat figyeltek, vernyomast mertek vervetel ez kb olyan fel 12 ig igy ment, utanna kimentem wc re viszajottem mondtak vegyem le a bugyit adtak a savlekotot(borzalom roszizu) mire megittam beoltozve jott egy nover hogy mehetek be a mutobe,meg megis kerdeztem maris??? mondta nover nevetve jaa itt igy megy:) bementem,jott dokim meg beszelgettunk bent egy par percet aztan jott aki be erzestelenitett, raktak be zenet, a ferjem bent lehetett velem, beszelgettunk mire eszbe kaptam uvoltott a kislanyom :)szinte perceknek tunt az egesz...
húúú, nagyon komoly :)
akkor nem kaptál előtte oxitocint? szóval nem indítottak be? :S
nagyon gratulálok amúgy,mi is nagyon várjuk a kislányunkat, csak én parázok ezen a szülésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!