Mit gondoltok a terhesség alatti szoláriumozás-rol?
Figyelt kérdés
sok mindent hallani erről a középidőben vagyok (20hetes) és az esküvőm elszeretnék menni 2x,5perc-re a védőnőm azt mondta hogyha nem megyek hosszabb időre akkor nem lehet baj,és a hasamat is letakarnám2012. márc. 6. 13:56
1/13 A kérdező kommentje:
esküvőm előtt
2012. márc. 6. 13:57
2/13 anonim válasza:
Nekem a férjem nem engedte (ő orvos), mert a terhesség alatt fokozottabban pigmentálódik a bőr, és egyrészt tud foltos lenni, másrészt nem is túl egészséges.
A sugárzó hő sem a legjobb.
3/13 anonim válasza:
Egy kismama mindenhogy szép,nem kell ahhoz barnának lenni:)
Én biztos,hogy nem mennék.
4/13 anonim válasza:
Muszáj? A babád csak fontosabb neked, mint a hiúságod? Nem bántásból mondtam:)
5/13 anonim válasza:
Nem szabad! A babanak nem tesz jot!
A ruhabol ugyis csak a vallad lesz ki es a kezed, azt a kozmetikus leecsetelheti ilyen bronzositoval. Az arcodon meg ugyis smink lesz.
6/13 anonim válasza:
Biztosan nem mennék el terhesség alatt. Általában ki is van írva a szoliban, hogy várandósan nem ajánlott.
7/13 anonim válasza:
Nem mennék. A szoli is, a napozás is túlságosan felmelegíti a magzatvizet, vetélést okoz. De ha neked megér ennyit...
8/13 A kérdező kommentje:
egyszóval nem mondtam,hogy el is megyek!meg azt ,hogy megéri!véleményeket kértem ...nőgyógyászhoz pénteken megyek ..ugyis rá kérdezek ...majd maximum használok önbarnitos testápolót mert a mellekasom is kilátszik meg a lábam
2012. márc. 6. 14:39
9/13 anonim válasza:
Ha tudsz akkor menj olyan szoliba ahol van arcbarnító és azt használd. Így a pocidat nem éri fény, csak az arcod és a vállad meg a cicid. A lábadat meg kend barnítóval ,vagy vegyél harisnyát.
10/13 anonim válasza:
Én sem mennék. Amilyen ártalmat lehet védjünk ki. Nyáron úgyis kapsz UV-t dögivel a bőrödbe. Én is kacérkodtam a gondolattal, de végül győzött a gyerkőc érdeke és nem mentem. Amúgy én nem is tudom, de mióta terhes vagyok nem bírom, ha nagy meleg csap meg. Mikor főzök, a főzölapról leveszem a fazekat, megcsap a forróság és egyből megfájdul a fejem. Így emiatt is elvetettem az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!