Hogy tudnék megnyugodni?
Figyelt kérdés
Pozitívat teszteltem, elvileg 4+4 vagyok. Ő már a harmadik babánk lenne, de volt már több vetélésem is és rettenetesen félek, hogy megint bekövetkezik. Nem tudok nyugodt és boldog lenni. :( Hogy tudnám elterelni a figyelmemet?2012. márc. 6. 10:06
1/5 anonim válasza:
Én pont ugyan ebben a helyzetben vagyok 6+5 vagyok.A múlthetén voltam dokinál és már láttam a kis szívecskéjét lüktetni. Én mindig azt mondogatom magamnak, hogy minden rendben lesz ezt már nem veheti el tőled senki. Én arra gondolok, hogy hogy fogom a szobát és házat átrendezni mire megérkezik. Így nem gondolok folyton arra mi van ha őt is elveszítem. Nyugodj meg , a gondolatnak teremtő hatalma van. Csak pozitívan.
2/5 anonim válasza:
Szerintem minél előbb keress fel egy jó dokit, ha volt már több vetélésed. Ő írhat fel olyan gyógyszert, ami segít megtartani a babát.
3/5 A kérdező kommentje:
Jó dokim van, azzal nincs gond. Az előző vetélést nem lehetett megakadályozni. Nem fejlődött az embrio. :( Mondjuk "szerencsére" nagyon korai volt.
Megpróbálom elfoglalni magam, lekötni mindenfélével. Amúgy is tanulnom kéne, megpróbálok arra koncentrálni. És persze minden rendben lesz!!!!
Ja, a palástfű teát azért iszom.
2012. márc. 6. 10:21
4/5 anonim válasza:
Nem ismerlek, de ha van hited sokkal egyszerűbb ez az időszak!
Ésszel: ha idegeskedsz, attól változik bármi is? Látod, hogy nem, pihenj, tanulj, örülj, hogy bekövetkezett ez a csoda!
5/5 anonim válasza:
Irány a doki,kapsz tőle Utrogestánt.Én mindíg arra gondoltam,hogy:alapból minden rendben van,elég lesz akkor görcsölni és izgulni ha a baj már bekövetkezett vagy arra utaló jel lesz.De addig hurrá,hurrá...Úgysem tudom megakadályozni persze vigyázok magamra stb..de ha a baj meg akar történni meg fog,miért segítsek rá azzal hogy parázok rá!Nagyon-nagyon hittem és bíztam magamban és csak is arra gondoltam hogy minden rendben lesz.Teljesen kizártam az agyamból hogy máshogy is történhet!Vagy elképzeled sokszor a babádat a méhedbe szépen fejlődni:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!